Ξεκάθαρος ο Κρμέντσικ: «Γι’ αυτό δεν θέλω να επιστρέψω στο Βέλγιο…»
12:17 - 20/03/2021
Ο Μάικλ Κρμέντσικ έχει βρει τα… πατήματά του στον ΠΑΟΚ κι όπως έχει πει αρκετές φορές στο παρελθόν θέλει να παραμείνει στους ασπρόμαυρους. Ο 28χρονος Τσέχος επιθετικός για μία ακόμη φορά σε δηλώσεις του επανέλαβε την επιθυμία του, σε δηλώσεις του που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα voetbalprimeur. Παρά το ότι έχει συμβόλαιο με τον Μπριζ, ο […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρμέντσικ: «Δεν θέλω να επιστρέψω στο Βέλγιο»
Ο Μάικλ Κρμέντσικ θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της Εθνικής Τσεχίας στη συνάντηση με το Βέλγιο στην Πράγα για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022 (27/3).
Διαβάστε το στο real.grΚρμέντσικ: «Δεν θέλω να επιστρέψω στο Βέλγιο»
Κρμέντσικ: «Δεν θέλω να επιστρέψω στο Βέλγιο»
20/03/2021
Ο Μάικλ Κρμέντσικ θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της Εθνικής Τσεχίας στη συνάντηση με το Βέλγιο στην Πράγα για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022 (27/3).
Τρεις μήνες μετά τον δανεισμό του στον ΠΑΟΚ ο 28χρονος Τσέχος επιθετικός, που ανήκει στο δυναμικό της Κλαμπ Μπριζ, δηλώνει ξεκάθαρα: «Δεν θέλω να επιστρέψω στο Βέλγιο».
Αυτό αναφέρεται σε σημερινό ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα «nieuwsblad.be», η οποία επισημαίνει το γεγονός ότι ο Κρμέντσικ προσπάθησε να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της Μπριζ, «αλλά βρήκε την ποδοσφαιρική του τύχη στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ».
Διαβάστε το στο filathlos.grΚρμέντσικ : «Δεν επιστρέφω στο Βέλγιο»
Ο Τσέχος επιθετικός φέρεται να έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της Μπριζ ότι θέλει να μείνει στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε το στο to10.gr