Ν.Μηταράκης: Έχει έρθει η ώρα η Ευρώπη να δώσει βιώσιμη και ρεαλιστική λύση στη μεταναστευτική κρίση
13:04 - 20/03/2021
«Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα η Ευρώπη να δώσει μια βιώσιμη, ουσιαστική και ρεαλιστική λύση στη μεταναστευτική κρίση» επισήμανε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, σε δηλώσεις του στο περιθώριο της διάσκεψης των MED5, των υπουργών Εσωτερικών και Μετανάστευσης των πέντε χωρών του ευρωπαϊκού νότου, που διεξάγεται στην Αθήνα.
Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μηταράκης: Ώρα η Ευρώπη να δώσει μια βιώσιμη και ρεαλιστική λύση στο μεταναστευτικό
Ο υπουργός υπογράμμισε την ανάγκη «να υπάρχουν ευρωπαϊκοί μηχανισμοί επιστροφών και απελάσεων όσων δεν δικαιούνται διεθνή προστασία»,
Διαβάστε το στο Μηταράκης: Η Ευρώπη να δώσει βιώσιμη λύση στο μεταναστευτικό
Ο υπουργός υπογράμμισε την ανάγκη «να υπάρχουν ευρωπαϊκοί μηχανισμοί επιστροφών και απελάσεων όσων δεν δικαιούνται διεθνή προστασία»,
Διαβάστε το στο tovimaΝότης Μηταράκης: «Έχει έρθει η ώρα η Ευρώπη να δώσει μια βιώσιμη, ουσιαστική και ρεαλιστική λύση στη μεταναστευτική κρίση»
Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της διάσκεψης των MED5, των υπουργών Εσωτερικών και Μετανάστευσης των πέντε χωρών του ευρωπαϊκού νότου, που διεξάγεται στην Αθήνα.
Διαβάστε το στο mononews.gr«Έχει έρθει η ώρα η Ευρώπη να δώσει βιώσιμη και ρεαλιστική λύση στη μεταναστευτική κρίση»
Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα η Ευρώπη να δώσει μια βιώσιμη, ουσιαστική και ρεαλιστική λύση στη μεταναστευτική κρίση» επισήμανε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, σε δηλώσεις του στο περιθώριο της διάσκεψης των MED5, των υπουργών Εσωτερικών και Μετανάστευσης των πέντε χωρών του ευρωπαϊκού νότου, που διεξάγεται στην Αθήνα.
Διαβάστε το στο matrix24.gr