Ελένη Ράντου για: “Όταν κλείδωσαν πόρτες πίσω μου, με πονηρή διάθεση έχωσα χαστούκια”

08:04 - 21/03/2021

Η Ελένη Ράντου, με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή στη νέα σειρά της ΕΡΤ “Ζακέτα να To άρθρο Ελένη Ράντου για: “Όταν κλείδωσαν πόρτες πίσω μου, με πονηρή διάθεση έχωσα χαστούκια” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Ράντου: «Όταν κλείδωσαν πόρτες πίσω μου με σεξουαλική διάθεση, έχωσα χαστούκια

Με αποκαλυπτική διάθεση μιλά για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε το στο

Ελένη Ράντου: «Κλείδωσαν πόρτες πίσω μου με σεξουαλική διάθεση… έχωσα χαστούκια πολλά»

Βλέπεις κάποιο reality; Μένεις σε κάποιο; Το Survivor βλέπω κάποιες φορές, που είναι γυρισμένο σε εξωτικά μέρη, με θάλασσα, φύση, για να φεύγει λίγο το μυαλό μου… Κι έχει και τα αγωνίσματα, που μου δίνουν την αίσθηση του ότι αφού δεν κινούμαι εγώ, κινείται τουλάχιστον κάποιος άλλος (γέλια). Δεν πηγαίνει τυχαία τόσο καλά. Τι άλλαξες […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της