Μαρίνα Πατούλη: “Πάσχω από καρδιακή ανεπάρκεια – Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Γιώργο Πατούλη”

11:24 - 21/03/2021

Μετά την εισαγωγή της χθες στο νοσοκομείο, και τα όσα δήλωσε στο ΤLIFE, για την κρίση To άρθρο Μαρίνα Πατούλη: “Πάσχω από καρδιακή ανεπάρκεια – Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Γιώργο Πατούλη” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρίνα Πατούλη: Πάσχω από καρδιακή ανεπάρκεια - ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαρίνα Πατούλη μιλάει ζωντανά στην εκπομπή για την κατάσταση της υγείας της. Όπως είπε πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μαρίνα Πατούλη: Διέψευσε ότι έχει επικοινωνία με τον σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη

Για την κατάσταση της υγείας της μίλησε η Μαρίνα Πατούλη μετά τη χθεσινή εσπευσμένη εισαγωγή της στο νοσοκομείο. «Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω γιατί υπάρχει ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο εκδηλώθηκε […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μαρίνα Πατούλη: “Πάσχω από καρδιακή ανεπάρκεια – Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Γιώργο Πατούλη” (βίντεο)

Μετά την εισαγωγή της χθες στο νοσοκομείο, και τα όσα δήλωσε στο ΤLIFE, για την κρίση που περνάει στο γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη επέστρεψε στο σπίτι της και το παιδί... Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Μαρίνα Πατούλη: “Πάσχω από καρδιακή ανεπάρκεια – Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Γιώργο Πατούλη” (βίντεο)

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Μαρίνα Πατούλη, πραγματική ηλικία: «Έχω καρδιακή ανεπάρκεια, δεν επικοινώνησε ο Πατούλης» [video]

Ποιο το νόσημα που ταλαιπωρεί τη Μαρίνα Πατούλη και ποια η πραγματική της ηλικία; Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/3) η Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη. Όπως είπε χαρακτηριστικά εχθές ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η ίδια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, καθώς ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία και ένα χρόνο […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Μαρίνα Πατούλη, πραγματική ηλικία: «Έχω καρδιακή ανεπάρκεια, δεν επικοινώνησε ο Πατούλης» [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Μαρίνα Πατούλη: Πάσχω από καρδιακή ανεπάρκεια – «Καρφιά» για τον Γιώργο Πατούλη (βίντεο)

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, που το Σάββατο μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο. Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, αποκάλυψε πως πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια, ένα πρόβλημα δηλαδή αρκετά σοβαρό. Η Μαρίνα Πατούλη επέστρεψε στο σπίτι της και το παιδί της και μίλησε τηλεφωνικά με την εκπομπή Έλα Χαμογέλα. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαρίνα Πατούλη – Ο Χάρης Ρώμας δεν είναι φίλος μου – Δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο Πατούλη

Ο Χάρης Ρώμας δεν είναι προσωπικός μου φίλος  – Βιώνω... Το άρθρο Μαρίνα Πατούλη – Ο Χάρης Ρώμας δεν είναι φίλος μου – Δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο Πατούλη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της