Τάσος Χαλκιάς για Φιλιππίδη: «Πρέπει να αγωνιστεί για να αποδείξει ότι δεν είναι αυτό που του λένε»

16:40 - 21/03/2021

Καλεσμένος στο Dot βρέθηκε ο Τάσος Χαλκιάς το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή την είσοδο του στην καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».  Ο ηθοποιός, που πήρε τη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη στο σίριαλ, αποκάλυψε ότι επικοινώνησε μαζί του μετά τις καταγγελίες που έγιναν και ότι έχουν επικοινωνήσει και πολλοί άλλοι μαζί του, απλά δεν το λένε.«Ο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Χαλκιάς: Ο Πέτρος Φιλιππίδης πρέπει να αγωνιστεί για να αποδείξει ότι δεν είναι αυτό που του λένε

"Πάρα πολλοί έχουν επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δεν το λένε" ανέφερε ο Τάσιος Χαλκιάς.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Τάσος Χαλκιάς για Φιλιππίδη: «Πρέπει να αγωνιστεί για να αποδείξει ότι δεν είναι αυτό που του λένε»

Καλεσμένος στο Dot βρέθηκε ο Τάσος Χαλκιάς το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή την είσοδο του στην καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Το άρθρο Τάσος Χαλκιάς για Φιλιππίδη: «Πρέπει να αγωνιστεί για να αποδείξει ότι δεν είναι αυτό που του λένε» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Τάσος Χαλκιάς για Φιλιππίδη: «Πρέπει να αγωνιστεί για να αποδείξει ότι δεν είναι αυτό που του λένε» Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι επικοινώνησε μαζί του μετά τις καταγγελίες Καλεσμένος στο Dot βρέθηκε ο Τάσος Χαλκιάς το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή την είσοδο του στην καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».  Ο ηθοποιός, που πήρε τη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη στο σίριαλ, […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους