Παπαδόπουλος: «Λήξαν το περιστατικό με Διούδη»
00:21 - 22/03/2021
Παπαδόπουλος: «Λήξαν το περιστατικό με Διούδη»
22/03/2021
Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στο Total Football και αναφέρθηκε σε όσα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά συνέβησαν στη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα. Τι είπε για το περιστατικό με τον Διούδη και με τον πάγκο του τριφυλλιού.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το συναίσθημα που του έχει μείνει: «Το συναίσθημα είναι πρωτόγνωρο. Δεν έχω ξανανιώσει κάτι τέτοιο. Δεν έχω ξαναγίνει σκόρερ ποτέ. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι η αντίδραση της ομάδας μας, που από το 2-0 στα τελευταία λεπτά καταφέραμε και πήραμε την ισοπαλία».
Για το αν πήρε οδηγία να ανέβει στην τελευταία φάση: «Ήταν εντολή του προπονη
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπαδόπουλος: «Πήγα να ζητήσω συγνώμη στον Διούδη αλλά δε την δέχθηκε»
Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε σε όσα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά συνέβησαν στη αναμέτρηση των Αρκάδων με τον Παναθηναϊκό
Διαβάστε το στο Τα …γύρισε ο Παπαδόπουλος: «Λήξαν το περιστατικό με Διούδη – Σέβομαι απεριόριστα τον Παναθηναϊκό»
Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στο Total Football και αναφέρθηκε σε όσα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά συνέβησαν στη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα. Τι είπε για το περιστατικό με τον Διούδη και με τον πάγκο του τριφυλλιού.
Continue reading Τα …γύρισε ο Παπαδόπουλος: «Λήξαν το περιστατικό με Διούδη – Σέβομαι απεριόριστα τον Παναθηναϊκό» at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.comΓαλανακόπουλος:Λήξαν το περιστατικό με Διούδη – Τρομερή στιγμή το γκολ του Παπαδόπουλου!
Ίσως ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε ποτέ να εμπνευστεί και να γράψει την τελευταία σκηνή που «σημάδεψε» την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό κι έριξε τους τίτλους τέλους στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το απόγευμα της Κυριακής (21/3). Το «τριφύλλι» κρατούσε σφιχτά στα χέρια του τη νίκη με τα […]
Διαβάστε το στο sportstonoto.gr