Μαρίνα Πατούλη: “Εδώ και 2,5 μήνες δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τον Γιώργο, ούτε για το παιδί”
10:45 - 22/03/2021
Αποκλειστικά πλάνα από την ώρα που η Μαρίνα Πατούλη έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε ιδιωτικό
To άρθρο Μαρίνα Πατούλη: “Εδώ και 2,5 μήνες δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τον Γιώργο, ούτε για το παιδί” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρίνα Πατούλη: Λύγισε στον αέρα – Δεν έχω καμία επικοινωνία με τον Γιώργο
Για πρώτη φορά μετά την είδηση του χωρισμού της από τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη απαντάει στις φήμες και αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που περνάει
Διαβάστε το στο Λύγισε στον αέρα η Μαρίνα Πατούλη : Δεν έχω καμία επικοινωνία με τον Γιώργο
Για πρώτη φορά μετά την είδηση του χωρισμού της από τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη απαντάει στις φήμες και αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που περνάει
Διαβάστε το στο tanea.grΜαρίνα Πατούλη: «Εδώ και 2,5 μήνες δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τον Γιώργο»
Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τις φήμες χωρισμού με τον σύζυγό της και περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.
Διαβάστε το στο NewsBombΜαρίνα Πατούλη: Λύγισε στον αέρα – Δεν έχω καμία επικοινωνία με τον Γιώργο (vid)
Για πρώτη φορά μετά την είδηση του χωρισμού της από τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη απαντάει στις φήμες και αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που περνάει.
Το άρθρο Μαρίνα Πατούλη: Λύγισε στον αέρα – Δεν έχω καμία επικοινωνία με τον Γιώργο (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΜαρίνα Πατούλη: «Εδώ και 2,5 μήνες δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τον Γιώργο»
«Ο Γιώργος είναι ο άνδρας της ζωής μου. Νιώθω συντετριμμένη, περνάω έναν θάνατο» δηλώνει στην κάμερα εκπομπής η Μαρίνα Πατούλη Η Μαρίνα Πατούλη μετά την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, αναφέρθηκε, με σπασμένη φωνή στην...
Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Μαρίνα Πατούλη: «Εδώ και 2,5 μήνες δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τον Γιώργο»
Διαβάστε το στο sinidisi.grΜαρίνα Πατούλη: «O σύζυγός μου δεν επικοινωνεί μαζί μου ούτε για το θέμα του παιδιού»
Η Μαρίνα Πατούλη φανερά συντετμημένη μίλησε για τον χωρισμό της στην Κατερίνα Καινούριου.
Διαβάστε το στο mothersblog.grΜαρίνα Πατούλη: «Εδώ και 2,5 μήνες δεν έχουμε με τον Γιώργο καμία επικοινωνία»
Μαρίνα Πατούλη: «Εδώ και 2,5 μήνες δεν έχουμε με τον Γιώργο καμία επικοινωνία» «Ο Γιώργος είναι ο άνδρας της ζωής μου. Νιώθω συντετριμμένη, περνάω έναν θάνατο» δηλώνει στην κάμερα εκπομπής η Μαρίνα Πατούλη Η Μαρίνα Πατούλη μετά την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, αναφέρθηκε, με σπασμένη φωνή στην κρίση που περνά στον γάμο της με […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr