Ο Ακης Πετρετζίκης απαντά στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την περίφημη γαλατόπιτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άκης Πετρετζίκης: Απαντά στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την κλεμμένη συνταγή

Ο Άκης Πετρετζίκης απαντά στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την περίφημη γαλατόπιτα

Διαβάστε το στο

Η απάντηση του Άκη Πετρετζίκη στην Μπαρμπαρίγου για την... «κλεμμένη» γαλατόπιτα Μάνης (pic)

Ο Άκης Πετρετζίκης απάντησε με έναν ιδιαίτερο και χιουμοριστικό τρόπο στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για το αν αντέγραψε τη συνταγή με τη γαλατόπιτα Μάνης. 

Διαβάστε το στο

Ο Άκης Πετρετζίκης απάντησε μέσω Instagram για την κόντρα της… γαλατόπιτας

Ο Άκης Πετζετζίκης, στο χθεσινό Kitchen Lab του Alpha παρουσίασε μια συνταγή για γαλατόπιτα Μάνης. Λίγη ώρα μετά, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, χωρίς να αναφέρεται ονομαστικά στον Άκη Πετρετζίκη προχώρησε σε ανάρτηση στην οποία τόνισε πως εκείνη είναι η «νονά» της γαλατόπιτας Μάνης επισημαίνοντας ότι «κοπιαρίστηκε από πολλούς». Σήμερα, ο Άκης Πετρετζίκης μέσω του προσωπικού του […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άκης Πετρετζίκης: Η απάντηση στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τη… γαλατόπιτα

Ο Άκης Πετρετζίκης θέλησε να κάνει μια χιουμοριστική ανάρτηση, μετά τα όσα έγραψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου To άρθρο Άκης Πετρετζίκης: Η απάντηση στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τη… γαλατόπιτα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Επικός Α.Πετρετζίκης απαντά στην Α.Μπαρμπαρίγου... για την περιβόητη γαλατόπιτα! (φωτό)

Ο Άκης Πετρετζίκης έδωσε την δική του επική απάντηση στις κατηγορίες της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την κλοπή μίας συνταγής που αφορούσε μία γαλατόπιτα. Όλα ξεκίνησαν όταν η γνωστή σεφ έκανε μία ανάρτηση στην οποία έκανε λόγο για αντιγραφή της συνταγής της «γαλατόπιτας Μάνης» από πολλούς. «Τα παιδιά μου τα ξέρω ένα ένα γιατί τα γέννησα εγώ. Να την φτιάξετε είναι μοναδική ε όχι και τόσο μοναδική αφού κοπιαρίστηκε από πολλούς.Η παραδοσιακή Μανιάτικη γαλατόπιτα γίνεται χωρίς φύλλο. Μια κρέμα βελούδο που ψήνεται!!! Η δική μου γαλατόπιτα όμως είναι διαφορετική έχει καραμελωμένα φύλλα με ξηρούς καρπούς και εγώ την ονόμασα γαλατόπιτα Μάνης» είχε γράψει μεταξύ άλλων η Αργυρώ σε ανάρτησή της. Ο Άκης λοιπόν,

Διαβάστε το στο pronews.gr

Η απάντηση του Πετρετζίκη στην Μπαρμπαρίγου για την περιβόητη γαλατόπιτα!

Με ανάρτησή του στα social media, ο γνωστός σεφ, Άκης Πετρετζίκης, απάντησε στις κατηγορίες της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για την κλοπή μίας συνταγής που αφορούσε μία... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η απάντηση του Πετρετζίκη στην Μπαρμπαρίγου για την περιβόητη γαλατόπιτα!

Διαβάστε το στο spoilers

Πετρετζίκης: Απάντησε στην Μπαρμπαρίγου αν της έκλεψε συνταγή

Η μαγείρισσα "έριξε" τα καρφιά της

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ο Πετρετζίκης «πετσόκοψε» την Μπαρμπαρίγου με την απάντησή του (pic)

Πώς θα λήξει ο «εμφύλιος της γαλατόπιτας»;

Διαβάστε το στο to10.gr

Άκης Πετρετζίκης: Η χιουμοριστική απάντηση στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τη… γαλατόπιτα

Ο Άκης Πετρετζίκης έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση μετά τα όσα έγραψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τη… συνταγή της γαλατόπιτας. Όλα ξεκίνησαν όταν η γνωστή σεφ έκανε μία ανάρτηση στην οποία έκανε λόγο για αντιγραφή της συνταγής της «γαλατόπιτας Μάνης» από πολλούς. «Τα παιδιά μου τα ξέρω ένα ένα γιατί τα γέννησα εγώ. Να την φτιάξετε είναι μοναδική ε όχι και τόσο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-daily.gr

Σαν σήμερα: Το όνομα που είναι ο φόβος και ο τρόμος των ναυτικών

Φοβάσαι να γυρίσεις μόνη σπίτι; Η εφαρμογή που σου δείχνει τον πιο ασφαλή δρόμο

Τι είναι το swipe fatigue που κάνει το dating να μην έχει πια ενδιαφέρον;

Signature scent: πώς να βρεις το άρωμα που ταιριάζει άψογα στο δέρμα σου

Ζώδια Εβδομάδας: Συναίσθημα, ξεκαθαρίσματα και απρόσμενες ανατροπές λίγο πριν την αλλαγή χρονιάς

Τα ζώδια σήμερα 22/12: Σήμερα κάτι ξεκαθαρίζει