Γιατί δάκρυσε ο Ιμπραΐμοβιτς στην επιστροφή του στην εθνική Σουηδίας (vid)

20:45 - 22/03/2021

Ο «σκληρός» Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δάκρυσε στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής Σουηδίας. Διαβάστε το λόγο...

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Λύγισε» ο Ιμπραΐμοβιτς, βουρκωμένος στη συνέντευξη Τύπου της Σουηδίας (video)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επιστρέφει στην εθνική Σουηδίας μετά από 5,5 χρόνια και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου. Ακόμα και οι… σκληροί του ποδοσφαίρου, «λυγίζουν». Ο «μεγάλος» Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, επέστρεψε μέσα σε κλίμα συγκίνησης και υπερηφάνειας στην Εθνική Ομάδα της Σουηδίας, έπειτα από πολυετή απουσία, δηλώνοντας «παρών» για τα προκριματικά ... Περισσότερα To άρθρο «Λύγισε» ο Ιμπραΐμοβιτς, βουρκωμένος στη συνέντευξη Τύπου της Σουηδίας (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

ΒΙΝΤΕΟ: Δάκρυσε ο Ζλάταν και έδωσε απίστευτες ατάκες στην επιστροφή του στην Εθνική Σουηδίας

ΒΙΝΤΕΟ: Δάκρυσε ο Ζλάταν και έδωσε απίστευτες ατάκες στην επιστροφή του στην Εθνική Σουηδίας 22/03/2021 Ανθρωπος είναι και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Αποδείχθηκε σήμερα, όπου ο 39χρονος Σουηδός φορ της Μίλαν μετά από 1.734 ημέρες επέστρεψε στην εθνική ομάδα της χώρας του και στη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε, δάκρυσε. Παράλληλα, έδωσε και «τρελές ατάκες»: «Είμαι απλώς ένα κομμάτι του παζλ, το οποίο με την πλευρά του είναι κομμάτι από ένα άλλο μεγαλύτερο παζλ. Είμαι εδώ για να κάνω την ομάδα καλύτερη, αν ο προπονητής κρίνει ότι μπορώ να το κάνω. Αν ρωτάτε εμένα, πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά αυτό δεν βοηθά και πολύ εδώ. Υποσχέθηκα ότι θα κρί

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Λύγισε ο Ζλάταν για την επιστροφή του στην Εθνική Σουηδίας (vid)

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Ζλάνταν Ιμπραΐμοβιτς που επέστρεψε στην Εθνική ομάδα μετά από πέντε χρόνια.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ