Πνευμονολόγος που επιστρατεύτηκε: Μου έλυσε τα χέρια η επίταξη
07:33 - 23/03/2021
Ο κορονοϊός λυγίζει το σύστημα υγείας της χώρας μας και ο υπουργός Υγείας επιστράτευσε 206 γιατρούς –παθολόγοι, πνευμονολόγοι και γενικοί ιατροί– να δώσουν χείρα βοηθείας στους υγειονομικούς που μάχονται κατά του ιού στα νοσοκομεία. Ένας από αυτούς είναι και ο πνευμονολόγος Λευτέρης Παπαλευθέρης, ο οποίος θα παρουσιαστεί στο Θριάσιο. «Στο στρατό ήμουν στα σύνορα στον […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πνευμονολόγος που επιστρατεύτηκε: Μου έλυσε τα χέρια η επίταξη (Βίντεο)
Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο πνευμονολόγος Λευτέρης Παπαλευθέρης, γιατρός που επιστρατεύθηκε στη «μάχη» κατά της πανδημίας.
Διαβάστε το στο Πνευμονολόγος που επιστρατεύθηκε : «Μου έλυσε τα χέρια η επίταξη»
Tόνισε ότι «στο στρατό ήμουν στα σύνορα στον Έβρο. Και σήμερα με τιμά που η πατρίδα με χρειάζεται».
Διαβάστε το στο Πνευμονολόγος που επιστρατεύθηκε στο Mega : «Μου έλυσε τα χέρια η επίταξη»
Tόνισε ότι «στο στρατό ήμουν στα σύνορα στον Έβρο. Και σήμερα με τιμά που η πατρίδα με χρειάζεται».
Διαβάστε το στο tanea.grΠνευμονολόγος που επιστρατεύθηκε : «Μου έλυσε τα χέρια η επίταξη»
Διαβάστε το στο tovimaΙδιώτης γιατρός για επιστράτευση: Εμένα μου έλυσε τα χέρια
«Στο στρατό ήμουν στα σύνορα στον Έβρο. Και σήμερα με τιμά που η πατρίδα με χρειάζεται. Βρισκόμουν σε μία από τις εταιρίες που συνεργάζομαι, για αυτό και δεν είχα πάει…
Διαβάστε το στο Cnn.grΓιατρός που επιστρατεύτηκε στο Θριάσιο: «Μας έλυσε τα χέρια η επίταξη»
Γιατρός που επιστρατεύτηκε περιγράφει την διαδικασία και τον λόγο που ο ίδιος δεν είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ΕΣΥ νωρίτερα αν και το ήθελε. Στο Θριάσιο νοσοκομείο παρουσιάστηκε σήμερα ο πνευμονολόγος Λευτέρης Παπαλευθέρης, ένας από τους 206 γιατρούς του ιδιωτικού τομέα που πλέον καλούνται πλέον να συνδράμουν το ΕΣΥ στη μάχη κατά της πανδημίας μετά την επίταξη που ενεργοποίησε το Υπουργείο Υγείας.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Aplha 9,89, o γιατρός δήλωσε χαρούμενος που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του καθώς όπως τόνισε «υπάρχει ανάγκη να φύγει η πανδημία από πάνω μας.»
Ερωτηθείς γιατί δεν το είχε πράξει νωρίτερα όπως και άλλοι συνάδελφοι του και φτάσαμε στην λύση της επίταξης ο κ.
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr