Γιώργος Πατούλης για την κρίση στον γάμο του με τη Μαρίνα Πατούλη: Δε θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία

10:49 - 23/03/2021

Γύρω στους τρεις μήνες φαίνεται πως κρατάει η κρίση στον γάμο του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού. Η To άρθρο Γιώργος Πατούλης για την κρίση στον γάμο του με τη Μαρίνα Πατούλη: Δε θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Πατούλης: Τι απαντά για την κρίση στον γάμο του με τη Μαρίνα

Διαβάστε το στο

Ο Γιώργος Πατούλης απαντά για τον χωρισμό του: Δεν θέλω να δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού του Γιώργου Πατούλη με τη Μαρίνα Πατούλη. Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής μίλησε ανοιχτά για το συμβαίνει μεταξύ τους αποκαλύπτοντας πως εδώ και μήνες προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του χωρίς όμως ο ίδιος να της απαντά. Ο Γιώργος Πατούλης δεν έχει σχολιάσει αναλυτικά τα λεγόμενα της συζύγου του […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Πατούλης για την κρίση στον γάμο του: Δεν θα δώσω τροφή σ΄αυτή την ιστορία

Γύρω στους τρεις μήνες φαίνεται πως κρατάει η κρίση στον γάμο του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ο Γιώργος Πατούλης δίνει την δική του απάντηση: «Δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία, θα προστατεύσω το παιδί μου»

Κρίση στο γάμο τους περνάνε εδώ και περίπου 3 μήνες, η Μαρίνα και ο Γιώργος Πατούλης με το ζευγάρι να μην μένει στο ίδιο σπίτι. Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης ψάχνει το δικό του με σκοπό να μείνει μόνος του. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και... The post Ο Γιώργος Πατούλης δίνει την δική του απάντηση: «Δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία, θα προστατεύσω το παιδί μου» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ο Γιώργος Πατούλης απαντά στη Μαρίνα Πατούλη: «Δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε χθες μέσα από την εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε» πως ο σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης έχει φύγει από το σπίτι τους εδώ και δύο μήνες, και πως όχι μόνο δεν γνωρίζει πού μένει αλλά δεν έχουν και καθόλου επικοινωνία. Το πρωί της Τρίτης (23/03) η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή, «Happy […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Γιώργος Πατούλης σηκώνει το γάντι και απαντά στη Μαρίνα Πατούλη: Δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία

Η πρώτη δήλωση του Γιώργου Πατούλη για την κρίση στον γάμο του και όσα τον κατηγορεί η Μαρίνα Πατούλη: "Θέλω να προστατεύσω το παιδί μου".

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Γ.Πατούλης για τη σχέση του με τη Μ.Πατούλη: «Δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία» (βίντεο)

Η Μαρίνα Πατούλη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης χθες Δευτέρα, αποκάλυψε πως ο Γιώργος Πατούλης έχει φύγει από το σπίτι τους και πως δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους. Σήμερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το «Happy Day» αποκάλυψε την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Περιφερειάρχη Αττικής, εχθές Δευτέρα: ​“Μίλησα και εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω “τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα;”. Μου λέει “ψάχνω γιατρούς”. ​Καταλαβαίνω πως δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα… Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι. Υπάρχει ένα θέμα προσωπικό που έχει προκύψει με τη σύζυγό σας. Κατάλαβα ότι δεν θέλει να μιλήσει καθόλου για τα προσωπικά του, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την σχέση τους. ​

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ο Πατούλης για τον χωρισμό του: Δε θέλω να δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία

«Υπάρχει ένα παιδί στην εφηβεία, θέλω να το προστατεύσω»

Διαβάστε το στο news.gr

Ο Γιώργος Πατούλης σηκώνει το γάντι και απαντά στη Μαρίνα Πατούλη: Δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία

Γύρω στους τρεις μήνες φαίνεται πως κρατάει η κρίση στον γάμο του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού. Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε χθες πως ο Γιώργος Πατούλης έχει φύγει από το σπίτι τους και πως δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day αποκάλυψε την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Περιφερειάρχη Αττικής, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πατούλης για χωρισμό: Ψάχνω γιατρούς – Δεν θα δώσω τροφή στην ιστορία

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη (Copyright: NDP) ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 23.03.2021 12:42 Newsroom Κρίση στον γάμο του άλλοτε πολύ ερωτευμένου ζευγαριού, Γιώργου Πατούλη και Μαρίνας Πατούλη Η Μαρίνα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πατούλης για χωρισμό: Ψάχνω γιατρούς – Δεν θα δώσω τροφή στην ιστορία

Διαβάστε το στο spoilers

Γιώργος Πατούλης για χωρισμό: «Ψάχνω γιατρούς – Δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία»

Κρίση στον γάμο του άλλοτε πολύ ερωτευμένου ζευγαριού, Γιώργου Πατούλη και Μαρίνας Πατούλη Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε χθες μέσα από την εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε» πως ο σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης έχει φύγει από το σπίτι τους εδώ και δύο μήνες, και πως όχι μόνο δεν γνωρίζει πού μένει αλλά δεν έχουν και καθόλου επικοινωνία. Το πρωί της Τρίτης (23/03) ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Γιώργος Πατούλης για χωρισμό: «Ψάχνω γιατρούς – Δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία»

Κρίση στον γάμο του άλλοτε πολύ ερωτευμένου ζευγαριού, Γιώργου Πατούλη και Μαρίνας Πατούλη Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε χθες μέσα από την εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε» πως ο σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης έχει φύγει από το σπίτι τους εδώ και δύο μήνες, και πως όχι μόνο δεν γνωρίζει πού μένει αλλά δεν έχουν και καθόλου επικοινωνία. Το πρωί της Τρίτης (23/03) …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Γιώργος Πατούλης για την κρίση στον γάμο του με τη Μαρίνα Πατούλη: Δε θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία

Γύρω στους τρεις μήνες φαίνεται πως κρατάει η κρίση στον γάμο του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού. Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε χθες πως ο Γιώργος Πατούλης έχει φύγει από το σπίτι τους και πως δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day αποκάλυψε την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Περιφερειάρχη Αττικής, […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της