Τσιτσιπάς: «Είμαι πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση μάστερς»

08:54 - 24/03/2021

Από το Νο2 του ταμπλό ξεκινά την προσπάθεια στο 1000αρι τουρνουά του Μαϊάμι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και δηλώνει πιο έτοιμος και πιο κοντά από ποτέ για να φτάσει στην κατάκτηση ενός μάστερς. Στο βιογραφικό του ο 22χρονος Έλληνας τενίστας, Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη, έχει τίτλους με τον τελικό του ATP το 2019 στο Λονδίνο να […] The post Τσιτσιπάς: «Είμαι πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση μάστερς» appeared first on SPORTSFEED.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportsfeed.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς : Είμαι πολύ κοντά στο να κατακτήσω ένα τουρνουά ATP Masters 1000

Στο Νο2 του ταμπλό στο πρώτο Masters της σεζόν, που ξεκινά σήμερα στο Μαϊάμι, βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον έλληνα πρωταθλητή να κάνει γνωστή την επιθυμία του για την κατάκτηση ενός ATP 1000

Διαβάστε το στο

Τσιτσιπάς : Είμαι πολύ κοντά στο να κατακτήσω ένα τουρνουά ATP Masters 1000

Στο Νο2 του ταμπλό στο πρώτο Masters της σεζόν, που ξεκινά σήμερα στο Μαϊάμι, βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον έλληνα πρωταθλητή να κάνει γνωστή την επιθυμία του για την κατάκτηση ενός ATP 1000

Διαβάστε το στο tovima

Τσιτσιπάς: «Είμαι πολύ κοντά στο να τα κατακτήσω έναν Masters 1000»

Στο Νο2 του ταμπλό στο πρώτο Masters της σεζόν όπου ξεκινάει σήμερα στο Μαϊάμι βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Έλληνα πρωταθλητή να κάνει γνωστή την επιθυμία του για την κατάκτηση ενός ATP 1000.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportsfeed.gr

Θετικός στον κορονοϊό και ο Ρούμπλεφ

«Καλές γιορτές» με δυνατό προπονητικό καμπ από σήμερα στο Λουτράκι

Πέφτει από το Νο1 ο Τζόκοβιτς αν δεν αγωνιστεί στο αυστραλιανό όπεν

«Ζεσταίνεται» η Ευρώπη στον κλειστό

Ηλεκτρονικός υπολογιστής θα βγάζει τη βαθμολογία στην ενόργανη

AΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2021: Κολύμβηση