Ξεσπά η Μαρίνα Πατούλη: «Για την πολιτική και την εικόνα του θυσιάζει τη γυναίκα και την οικογένειά του»
09:27 - 25/03/2021
Μετά το εξώδικό που έλαβε από τον σύζυγό της, τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στις κάμερες και απάντησε, […]
The post Ξεσπά η Μαρίνα Πατούλη: «Για την πολιτική και την εικόνα του θυσιάζει τη γυναίκα και την οικογένειά του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πατούλη: «Για την πολιτική και την εικόνα του θυσιάζει τη γυναίκα και την οικογένειά του»
Το δημόσιο ξέσπασμά της
Διαβάστε το στο ekriti.grΞεσπά η Μαρίνα Πατούλη: Για την πολιτική και την εικόνα του θυσιάζει τη γυναίκα και την οικογένειά του
Μετά το εξώδικό που έλαβε από τον σύζυγό της, τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στις κάμερες και απάντησε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η ηθική αναλγησία αυτού του ανθρώπου είναι πληγή στην καρδιά μου». «Πράγματι, με θλίψη μου διαπίστωσα ότι απάντησε με ένα εξώδικο. Ως εκπαιδευτικός και ως μητέρα θέλω να πω ότι τα παιδιά […]
Διαβάστε το στο dete.grΚαταβεβλημένη η Μαρίνα Πατούλη: «Για την πολιτική και την εικόνα του θυσιάζει τη γυναίκα του και την οικογένειά του»
Καταβεβλημένη η Μαρίνα Πατούλη: «Για την πολιτική και την εικόνα του θυσιάζει τη γυναίκα του και την οικογένειά του» Όλο και πιο μεγάλο γίνεται το χάσμα που ήδη υπάρχει μεταξύ της Μαρίνας Πατούλη και του Γιώργου Πατούλη, καθώς το ζευγάρι περνά μια σοβαρή κρίση μετά από 35 χρόνια γάμου, με το διαζύγιο να φαντάζει όλο και πιο […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr