Μαρίνα Πατούλη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την κρίση στο γάμο της
10:19 - 25/03/2021
Οι τελευταίες μέρες είναι δύσκολες για τη Μαρίνα Πατούλη, καθώς χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω προβλήματος υγείας. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη βιώνει σοβαρή κρίση.Χθες, η Μαρίνα Πατούλη πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και την περιπέτεια με την υγεία της.
Βρέθηκε στη συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχείου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης στα χρώματα της γαλανόλευκης. Η παρουσία της ήταν απαραίτητη, καθώς η Μαρίνα Πατούλη είναι η πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece.Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που ήταν εκεί και σχολίασε για πρώτη φορά το εξώδικο που της απέστειλε ο σύζυγός της.
«Πράγ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρίνα Πατούλη: Η απάντησή της στο εξώδικο
«Πράγματι, με θλίψη μου διαπίστωσα ότι απάντησε με ένα εξώδικο. Ως εκπαιδευτικός και ως μητέρα θέλω να πω ότι τα παιδιά δεν τα προστατεύεις με εξώδικα, ούτε με την απουσία σου 2,5 μήνες από το σπίτι σου, ούτε με την απουσία σου γενικότερα σε μια ολόκληρη ζωή», είπε η Μαρίνα Πατούλη
Διαβάστε το στο Μαρίνα Πατούλη: Η απάντησή της στο εξώδικο
Μετά το εξώδικό που έλαβε από τον σύζυγό της, τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη έδωσε τη δική της απάντηση λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η ηθική αναλγησία αυτού του ανθρώπου είναι πληγή στην καρδιά μου».
Διαβάστε το στο thebest.grΜαρίνα Πατούλη: Η απάντησή της στο εξώδικο
Μετά το εξώδικό που έλαβε από τον σύζυγό της, τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη έδωσε τη δική της απάντηση λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η ηθική αναλγησία αυτού του ανθρώπου είναι πληγή στην καρδιά μου». «Πράγματι, με θλίψη μου διαπίστωσα ότι απάντησε με ένα εξώδικο. Ως εκπαιδευτικός και ως μητέρα θέλω να πω ότι τα παιδιά […]
Διαβάστε το στο dete.gr