Γιώργος Πατούλης: “Ζητώ από τα media να σεβαστούν το παιδί μου, που δεν πρέπει να γίνει βορρά στον βωμό της δημοσιότητας”
10:51 - 26/03/2021
Μετά και τις χθεσινές δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη στα τηλεοπτικά συνεργεία, ο Γιώργος Πατούλης απαντά με
To άρθρο Γιώργος Πατούλης: “Ζητώ από τα media να σεβαστούν το παιδί μου, που δεν πρέπει να γίνει βορρά στον βωμό της δημοσιότητας” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Πατούλης: «Ζητώ από τα media να σεβαστούν το παιδί μου»
Με μια γραπτή δήλωση του προς τα ΜΜΕ, ο Γιώργος Πατούλης τοποθετείται για πρώτη φορά στον χωρισμό του από την Μαρίνα Πατούλη και ζητεί από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν το παιδί του, που δεν πρέπει να γίνει βορρά στο βωμό της εφήμερης δημοσιότητας. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
Διαβάστε το στο crashonline.grΓ. Πατούλης: Ζητώ από όλους να σεβαστούν το παιδί μου – Αιχμές για τη Μαρίνα Πατούλη
Με μια γραπτή δήλωσή του προς τα ΜΜΕ, ο Γιώργος Πατούλης επιχειρεί να βάλει φρένο στην εν διαστάσει σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη, σε ό,τι αφορά στο χωρισμό τους και ζητά προστασία του παιδιού τους. Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Πατούλη «Σε όλη μου την προσωπική, επιστημονική και πολιτική διαδρομή, προσπαθώ να ανταποκριθώ στις ευθύνες μου […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιώργος Πατούλης: “Ζητώ από τα ΜΜΕ να σεβαστούν το παιδί μου”
Επίσημη θέση, μέσω δήλωσης που έδωσε στα ΜΜΕ, πήρε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σχετικά με τη θεματολογία για την προσωπική του ζωή, που “παίζει” στα μίντια τις τελευταίες ημέρες.…
Διαβάστε το στο politik.grΓιώργος Πατούλης: Το παιδί μου δεν πρέπει να γίνει βορά στον βωμό της δημοσιότητας
Ο Γιώργος Πατούλης σε γραπτή δήλωσή του σημειώνει ότι «πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα» είναι το «καλό του παιδιού μου, στο οποίο είμαι διαρκώς δίπλα» και σημειώνει ότι περνάει «μαζί του πολλές ώρες καθημερινά» Μετά τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη στις κάμερες των καναλιών, σχολιάζοντας το εξώδικο που της έστειλε ο σύζυγός της, ο Γιώργος Πατούλης …
Διαβάστε το στο agriniopress.gr