Ο Γιώργος Πατούλης διαψεύδει τη Μαρίνα – «Σεβαστείτε το παιδί μου»
11:02 - 26/03/2021
Ο Γιώργος Πατούλης απαντά στην εν διαστάσει σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη, σε ό,τι αφορά στο χωρισμό τους και ζητά προστασία του παιδιού τους. Η Μαρίνα Πατούλη έχει κατηγορήσει τον Γιώργο Πατούλη πως χωρίς εξηγήσεις, εγκατέλειψε την οικογένειά του και εδώ και πάνω από 2 μήνες δεν έχουν μιλήσει ούτε καν σε ό,τι έχει να κάνει […]
The post Ο Γιώργος Πατούλης διαψεύδει τη Μαρίνα – «Σεβαστείτε το παιδί μου» appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γιώργος Πατούλης απάντησε στην Μαρίνα Πατούλη: «Με νοιάζει μόνο το καλό του παιδιού μου»
Σε σημερινή του γραπτή δήλωση ο κ. Πατούλης απαντά στην σύζυγό του Μαρίνα ότι «αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα του είναι όχι τη διαφύλαξη της εικόνας του, αλλά το καλό του παιδιού του (σ,σ, στη φωτο παλαιότερη φωτογραφία του ζευγαριού με το γιο τους), στο οποίο είναι διαρκώς δίπλα, περνώντας μαζί του πολλές ώρες καθημερινά, ιδιαίτερα αυτή τη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠατούλης: Ζητώ από τα ΜΜΕ να σεβαστούν το παιδί μου
O περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, προχώρησε σε δήλωση, αναφορικά με τη μεγάλη δημοσιότητα που έχει πάρει ο χωρισμός από τη σύζυγό του με τις συνεχείς εμφανίσεις της σε τηλεοπτικούς σταθμούς. […]
Διαβάστε το στο topontiki.gr