Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Τζώρτζης δεν θα κάνει την καταγγελία

15:23 - 26/03/2021

Ο Τζώρτζης βλέπει τον Βαγγέλα στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και αμέσως πηγαίνει να ανακοινώσει το νέο.Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ο Τζώρτζης έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Βαγγέλα και επιχειρεί να τον βγάλει φωτογραφία. Επιστρέφοντας στο σπίτι, ανακοινώνει στα ξαδέρφια του ότι δεν θα κάνει την καταγγελία και, όταν πάει να τους δείξει τη φωτογραφία του Βαγγέλα, συμβαίνει κάτι απρόσμενο. Ο Μένιος παραπλανεί τον Χαραλάμπη μιλώντας του περί αρχαιοκαπηλίας, ενώ η Βαρβάρα, υποψιασμένη για τη σχέση παπά-Κικής, ανοίγει συζήτηση στην Κική για την πρώην γυναίκα του. Ο Μένιος και η Φιλιώ πηγαίνουν τον ψεύτικο αμφορέα στο Δημαρχείο, αλλά πέφ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά