Νικολέττα Βλαβιανού: «Όπου πήγαινα, έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε να με διώξουν επί 15 χρόνια»
09:27 - 27/03/2021
Η Νικολέττα Βλαβιανού αποκαλύπτει το bullying που βίωσε από πολύ γνωστό σκηνοθέτη, ο οποίος την «έκοβε» από δουλειές για χρόνια. […]
The post Νικολέττα Βλαβιανού: «Όπου πήγαινα, έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε να με διώξουν επί 15 χρόνια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νικολέττα Βλαβιανού: «Όπου πήγαινα, έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε να με διώξουν επί 15 χρόνια γιατί ήμουν έξω από τον κύκλο του»
«Στην καριέρα μου έχω δεχτεί ένα πολύ ισχυρό bullying επί 15 χρόνια από πολύ γνωστό σκηνοθέτη, ο οποίος, επειδή ήταν πιο επιφανής από εμένα τότε, πέρναγε όπου ήθελε την άποψή του. Μου έκανε γερό κόψιμο από δουλειές, επειδή έτυχε να έχουμε μια διαφωνία κοινωνικού περιεχομένου. Και με μεγάλη ευκολία κάποιοι με απέκλειαν από δουλειές, γιατί […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝικολέττα Βλαβιανού: Επί 15 χρόνια τηλεφωνούσε όπου πήγαινα για δουλειά και έλεγε να με διώξουν
Για το άγριο bullying που βίωσε από πολύ γνωστό σκηνοθέτη, επί 15 χρόνια, μίλησε η Νικολέττα Βλαβιανού στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά». «Στην καριέρα μου έχω δεχτεί ένα πολύ ισχυρό […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΝικολέττα Βλαβιανού: «Όπου πήγαινα, έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε να με διώξουν επί 15 χρόνια»
“Εξαφανίστηκα. Αυτός ο αποκλεισμός ξεκίνησε το 1998 και τελείωσε περίπου το 2011”, αποκαλύπτει η Νικολέττα Βλαβιανού. Η Νικολέττα Βλαβιανού αποκαλύπτει το bullying που βίωσε από πολύ γνωστό σκηνοθέτη, ο οποίος την «έκοβε» από δουλειές για χρόνια. Μιλώντας...
Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Νικολέττα Βλαβιανού: «Όπου πήγαινα, έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε να με διώξουν επί 15 χρόνια»
Διαβάστε το στο sinidisi.grΝικολέττα Βλαβιανού: «Όπου πήγαινα, έπαιρνε τηλέφωνο και ζητούσε να με διώξουν, επί 15 χρόνια»
"Αυτός ο αποκλεισμός ξεκίνησε το 1998 και τελείωσε περίπου το 2011", αποκαλύπτει η ηθοποιός
Διαβάστε το στο patrasevents.gr