Τζόλης: «Από μικρός ονειρευόμουν να παίξω σε αυτό το Μουντιάλ»!

12:22 - 27/03/2021

Ο Χρήστος Τζόλης εκπροσώπησε τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (28/3) φιλικής αναμέτρησης με την Ονδούρα στο γήπεδο της Τούμπας. Αναλυτικά όσα είπε: Για τον αγώνα με την Ισπανία: “Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ισπανία. Φέραμε ένα καλό αποτέλεσμα και το κλίμα έγινε ακόμα καλύτερο. Το πανηγυρίσαμε για […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζόλης: «Όνειρό μου να παίξω σε ένα Μουντιάλ»

Ο Χρήστος Τζόλης αναφέρθηκε στο ματς με την Ισπανία, για την Γεωργία, αλλά και για το όνειρό του να αγωνιστεί κάποια στιγμή σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Διαβάστε το στο

Τζόλης: «Όνειρο η συμμετοχή σε Μουντιάλ»

Ο Χρήστος Τζόλης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου της…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Τζόλης: «Από μικρός ονειρεύομαι να παίξω στο Μουντιάλ!»

Ο Χρήστος Τζόλης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Ομάδας πριν το φιλικό (28/3, 17:00) με την Ονδούρα στο γήπεδο της Τούμπας. από το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Τζόλης: «Όνειρο μου το Μουντιάλ»

Στην συνέντευξη τύπου για την αναμέτρηση της Εθνικής με την Γεωργία, μίλησε ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης, ο οποίος τόνισε ότι είχε όνειρο να παίξει στο Μουντιάλ. Αναλυτικά…

Διαβάστε το στο politik.gr

Τζόλης: «Με αυτοπεποίθηση κόντρα στη Γεωργία, όνειρό μου να παίξω στο Μουντιάλ»

Τζόλης: «Με αυτοπεποίθηση κόντρα στη Γεωργία, όνειρό μου να παίξω στο Μουντιάλ» 27/03/2021 Για το επόμενο επίσημο παιχνίδι της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 κόντρα στη Γεωργία (31/3, 21:45), αλλά και την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Μουντιάλ του Κατάρ αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (28/3, 17:00) φιλικού ματς με την Ονδούρα ο Χρήστος Τζόλης. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 19χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ: Για το αποτέλεσμα που πήρε η Εθνική απέναντι στην Ισπανία: «Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ισπανία. Φέραμε ένα καλό αποτέλεσμα και το κλίμα έγινε ακόμα καλύτερο. Το πανηγ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»