Τζόλης: «Από μικρός ονειρευόμουν να παίξω σε αυτό το Μουντιάλ»!
12:22 - 27/03/2021
Ο Χρήστος Τζόλης εκπροσώπησε τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (28/3) φιλικής αναμέτρησης με την Ονδούρα στο γήπεδο της Τούμπας. Αναλυτικά όσα είπε: Για τον αγώνα με την Ισπανία: “Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ισπανία. Φέραμε ένα καλό αποτέλεσμα και το κλίμα έγινε ακόμα καλύτερο. Το πανηγυρίσαμε για […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζόλης: «Όνειρό μου να παίξω σε ένα Μουντιάλ»
Ο Χρήστος Τζόλης αναφέρθηκε στο ματς με την Ισπανία, για την Γεωργία, αλλά και για το όνειρό του να αγωνιστεί κάποια στιγμή σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.
Διαβάστε το στο Τζόλης: «Όνειρο η συμμετοχή σε Μουντιάλ»
Ο Χρήστος Τζόλης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου της…
Διαβάστε το στο onsports.grΤζόλης: «Από μικρός ονειρεύομαι να παίξω στο Μουντιάλ!»
Ο Χρήστος Τζόλης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Ομάδας πριν το φιλικό (28/3, 17:00) με την Ονδούρα στο γήπεδο της Τούμπας.
από το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΤζόλης: «Όνειρο μου το Μουντιάλ»
Στην συνέντευξη τύπου για την αναμέτρηση της Εθνικής με την Γεωργία, μίλησε ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης, ο οποίος τόνισε ότι είχε όνειρο να παίξει στο Μουντιάλ. Αναλυτικά…
Διαβάστε το στο politik.grΤζόλης: «Με αυτοπεποίθηση κόντρα στη Γεωργία, όνειρό μου να παίξω στο Μουντιάλ»
Τζόλης: «Με αυτοπεποίθηση κόντρα στη Γεωργία, όνειρό μου να παίξω στο Μουντιάλ»
27/03/2021
Για το επόμενο επίσημο παιχνίδι της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 κόντρα στη Γεωργία (31/3, 21:45), αλλά και την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Μουντιάλ του Κατάρ αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (28/3, 17:00) φιλικού ματς με την Ονδούρα ο Χρήστος Τζόλης.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 19χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ:
Για το αποτέλεσμα που πήρε η Εθνική απέναντι στην Ισπανία: «Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ισπανία. Φέραμε ένα καλό αποτέλεσμα και το κλίμα έγινε ακόμα καλύτερο. Το πανηγ
Διαβάστε το στο filathlos.gr