Σεξουαλική κακοποίηση: Δίωξη για 3 κακουργήματα στον τραυματιοφορέα από το Παίδων «Αγία Σοφία»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίωξη για 3 κακουργήματα στον τραυματιοφορέα από το Παίδων «Αγία Σοφία»

Στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης που αφορά σε ειδεχθή εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης με θύματα ανήλικους προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του τραυματιοφορέα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Η ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα ασκήθηκε μετά από την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε η εισαγγελέας Χάιδω Ζούγρη, κατόπιν σχετικής παραγγελίας της προϊσταμένης της […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δίωξη για τρία κακουργήματα στον τραυματιοφορέα του νοσοκομείου Παίδων

Τρία κακουργήματα που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων περιλαμβάνονται στην ποινική δίωξη που άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών κατά του τραυματιοφορέα στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» που καταγγέλθηκε για πράξεις παιδεραστίας εντός του ιδρύματος τον περασμένο Ιανουάριο.

Διαβάστε το στο efsyn.gr

Ποινική δίωξη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων εναντίον του τραυματιοφορέα στο Παίδων Αγία Σοφία

Στην άσκηση ποινική δίωξης για τρία κακουργήματα σε βάρος του τραυματιοφορέα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών... The post Ποινική δίωξη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων εναντίον του τραυματιοφορέα στο Παίδων Αγία Σοφία appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί