Σχέδιο δολοφονίας της Γκαλιζία: «Θέλω να σκοτώσω την Ντάφνε»

23:16 - 04/12/2019

ΚΟΣΜΟΣ  Ο επιχειρηματίας Γιόργκεν Φένεκ έδωσε την εντολή εκτέλεσης της δημοσιογράφου Ντάφνε Καρουάνα Γκαλιζία στη Μάλτα, κατέθεσε στο δικαστήριο ο φερόμενος ως μεσάζων της δολοφονίας. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι άνθρωποι που συνδέονται με την κυβέρνηση της Μάλτας ενδέχεται να εμπλέκονται στην υπόθεση σκάνδαλο που έχει ρίξει την σκιά της αμφιβολίας στα διαπιστευτήρια δημοκρατικότητας της μικρότερης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο φερόμενος ως μεσάζων της δολοφονίας ο Μέλβιν Τέουμα, ένας οδηγός ταξί, με συνδέσμους στον εγκληματικό υπόκοσμο, έλαβε προεδρική χάρη με αντάλλαγμα στοιχεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε δικαστήριο για την καταδίκη εκείνων που φέρεται ότι έδωσαν την εντολή για τη δολοφον

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάλτα- Δολοφονία Γκαλιζία: «Μου είπε: Θέλω να σκοτώσω την Ντάφνε»

Μάλτα- Δολοφονία Γκαλιζία: «Μου είπε: "Θέλω να σκοτώσω την Ντάφνε"». Ο επιχειρηματίας Γιόργκεν Φένεκ έδωσε την εντολή εκτέλεσης της δημοσιογράφου Ντάφνε Καρουάνα Γκαλιζία, κατέθεσε στο δικαστήριο ο φερόμενος ως μεσάζων της δολοφονίας, Μέλβιν Τέουμα.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)