Μπάιντεν προς Μητσοτάκη: «Αν χρειαστείς κάτι, πάρε με τηλέφωνο, είμαι εδώ για να βοηθήσω»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπάιντεν σε Μητσοτάκη: Εάν χρειαστείς κάτι, να με πάρεις τηλέφωνο
Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η πρώτη επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τζο Μπάιντεν στις 25 Μαρτίου.
Διαβάστε το στο NewsBombΜπάιντεν σε Μητσοτάκη: Εάν χρειαστείς κάτι, να με πάρεις τηλέφωνο
Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η πρώτη επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τζο Μπάιντεν στις 25 Μαρτίου. Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, ο διάλογος των δύο ανδρών ανέδειξε το άριστο κλίμα στις σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ και μάλιστα σε μια κρίσιμη περίοδο με ανοικτά τα θέματα των ελληνοτουρκικών διαφορών και την πρόσφατη κρίση […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤο (πολύ σημαντικό) μήνυμα Μπάιντεν σε Μητσοτάκη: "Αν χρειαστείς κάτι, είμαι εδώ να βοηθήσω"
Η εφημερίδα Καθημερνή έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ με το μήνυμα Μπάιντεν σε Μητσοτάκη
Διαβάστε το στο thetoc.grΜπάιντεν σε Μητσοτάκη: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω»
Θερμή συνομιλία του αμερικανού προέδρου με τον έλληνα πρωθυπουργό και πρόσκληση για επίσημη επίσκεψη στον Λευκό Οίκο, πιθανώς και εντός του έτους
The post Μπάιντεν σε Μητσοτάκη: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω» appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΜπάιντεν σε Μητσοτάκη: «Εάν χρειαστείς κάτι, να με πάρεις τηλέφωνο»
Τζο Μπάιντεν και Κυριάκος Μητσοτάκης είχαν την πρώτη τους τηλεφωνική επικοινωνία με αφορμή την 25η Μαρτίου.
Το άρθρο Μπάιντεν σε Μητσοτάκη: «Εάν χρειαστείς κάτι, να με πάρεις τηλέφωνο» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΜπάιντεν σε Μητσοτάκη: Αν χρειαστείς κάτι, πάρε τηλέφωνο
«Αν χρειαστείς κάτι πάρε τηλέφωνο, είμαι εδώ να βοηθήσω»: αυτό είπε ο Τζο Μπάιντεν στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας για την 25η Μαρτίου την περασμένη…
Διαβάστε το στο Cnn.grΣε θερμό κλίμα ο διάλογος Μπάιντεν-Μητσοτάκη: «Εάν χρειαστείς κάτι πάρε με τηλέφωνο, είμαι εδώ για να βοηθήσω»
Αποσπάσματα του διαλόγου που είχε o Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, το βράδυ της 25ης Μαρτίου αποκαλύπτει η Καθημερινή της Κυριακής. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, κατά την συνομιλία των δύο ηγετών, διάρκειας περίπου μισής ώρας, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε χαρακτηριστικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Εάν χρειαστείς κάτι, να με πάρεις […]
Διαβάστε το στο Μπάιντεν σε Μητσοτάκη: Εάν χρειαστείς κάτι, να με πάρεις τηλέφωνο
Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η πρώτη επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τζο Μπάιντεν στις 25 Μαρτίου. Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, ο διάλογος των δύο ανδρών ανέδειξε το άριστο κλίμα στις σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ και μάλιστα σε μια κρίσιμη περίοδο με ανοικτά τα θέματα των ελληνοτουρκικών διαφορών και την πρόσφατη κρίση […]
The post Μπάιντεν σε Μητσοτάκη: Εάν χρειαστείς κάτι, να με πάρεις τηλέφωνο appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΜπάιντεν προς Μητσοτάκη: «Εάν χρειαστείς κάτι, να με πάρεις τηλέφωνο»
Μπάιντεν προς Μητσοτάκη: «Εάν χρειαστείς κάτι, να με πάρεις τηλέφωνο» Τζο Μπάιντεν και Κυριάκος Μητσοτάκης είχαν την πρώτη τους τηλεφωνική επικοινωνία με αφορμή την 25η Μαρτίου. Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, ο διάλογος των δύο ανδρών ανέδειξε το άριστο κλίμα στις σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ και μάλιστα σε μια κρίσιμη περίοδο με ανοικτά τα […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr