Μοντέλο «καίει» τον Δ.Λιγνάδη: «Μου απήγαγε την ψυχή και με εκμεταλλεύτηκε»

08:54 - 29/03/2021

Το μοντέλο Τζεφ Μοντάνα σε συνέντευξή του μίλησε για πρώτη φορά για το πως την προσέγγισε ο Δημήτρης Λιγνάδης. Το μοντέλο τόνισε πως οι δυο τους δεν προχώρησαν σε σεξουαλική σχέση καθώς δεν ήθελε η ίδια. Η Τζεφ Μοντάνα αποκάλυψε πως πριν λίγες εβδομάδες την πήρε τηλέφωνο η 19η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση Λιγνάδη και της ζήτησε να πάει στο γραφείο της για να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση. «Ο Λιγνάδης τότε μου απήγαγε την ψυχή. Κι εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν σε θέση να αντιληφθώ τί μου συνέβαινε, ούτε να το δηλώσω πουθενά. Αργότερα έμαθα κι ότι είχε σχέση και με άλλα παιδιά: βρήκα κι άλλους που μου εκμυστηρεύθηκαν ανάλογες ιστορίες. Σήμερα θεωρώ αυτό τον άνθρωπο συλλέκτη ψυχών. Κι έν

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις