Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν χρειάζεται να σκοράρω»
10:33 - 29/03/2021
Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς δεν ανησυχεί για το γεγονός, ότι δεν έχει σκοράρει ακόμα, μετά την επιστροφή του στην εθνική Σουηδίας, έπειτα από απουσία πέντε χρόνων.
Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιμπραΐμοβιτς : «Δεν έχω τίποτα άλλο ν’ αποδείξω»
Τίποτα και σε κανέναν δεν έχει να αποδείξει ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, όπως δήλωσε ο ίδιος ο 39χρονος μετά τη δεύτερη νίκη της Σουηδίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Διαβάστε το στο Ιμπραΐμοβιτς : «Δεν έχω τίποτα άλλο ν’ αποδείξω»
Τίποτα και σε κανέναν δεν έχει να αποδείξει ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, όπως δήλωσε ο ίδιος ο 39χρονος μετά τη δεύτερη νίκη της Σουηδίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Διαβάστε το στο tovimaΙμπραΐμοβιτς: Δεν χρειάζεται να σκοράρω
Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς δεν ανησυχεί για το γεγονός, ότι δεν έχει σκοράρει ακόμα, μετά την επιστροφή του στην εθνική Σουηδίας, έπειτα από απουσία πέντε χρόνων.
Διαβάστε το στο real.grΙμπραΐμοβιτς: «Δεν έχει μείνει τίποτα ν’ αποδείξω»
Για μία ακόμη φορά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τράβηξε τα βλέμματα της δημοσιότητας με το σχόλιο που έκανε αναφορικά με την καριέρα του.Χαμόγελα στα πρόσωπα των Σουηδών φιλάθλων έφερε η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην εθνική ομάδα ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον επιθετικό της Μίλαν να δικαιώνει την επιλογή του προπονητή του.
Η Σουηδία, η οποία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα, έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με τον Ζλάταν να έχει κάνει δύο ασίστ με τον δικό του μοναδικό τρόπο δείχνοντας σε όλους ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.
Έτσι σε πρόσφατες δηλώσεις που παραχώρησε, τόνισε πως δεν υπάρχει κάτι που του λείπει από την καριέρα του και παρά την ηλικία
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΙμπραΐμοβιτς : «Δεν έχω τίποτα άλλο ν’ αποδείξω»
Διαβάστε το στο to10.gr