Ατύχημα για τη Φαίη Σκορδά: “Έπεσα στις σκάλες και σκοτώθηκα… Είναι όλη μου η πλευρά μαυρισμένη”
15:42 - 29/03/2021
Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής του “Πρωινού“, η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με τους συνεργάτες της
To άρθρο Ατύχημα για τη Φαίη Σκορδά: “Έπεσα στις σκάλες και σκοτώθηκα… Είναι όλη μου η πλευρά μαυρισμένη” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ατύχημα για τη Φαίη Σκορδά: «Είναι όλη μου η πλευρά μαυρισμένη»
«Με μάζεψαν τα παιδιά μου και έλεγα τώρα πρέπει να πάω στο νοσοκομείο ή δεν πρέπει» αποκάλυψε η ίδια
Διαβάστε το στο Ατύχημα για την Φαίη Σκορδά: «Έπεσα από τις σκάλες, είναι όλη μου η πλευρά μαυρισμένη»
Την αποκάλυψη του δυσάρεστου περιστατικού με το ατύχημά που της συνέβη έκανε η ίδια η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής "Το Πρωινό".
Διαβάστε το στο mothersblog.grΑτύχημα για τη Φαίη Σκορδά: «Είναι όλη μου η πλευρά μαυρισμένη»
«Με μάζεψαν τα παιδιά μου και έλεγα τώρα πρέπει να πάω στο νοσοκομείο ή δεν πρέπει» αποκάλυψε η ίδια Κατά τη διάρκεια του Πρω1νού στον ANT1 η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως την Παρασκευή που μας πέρασε είχε ένα ατύχημα. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού της με αποτέλεσμα να χτυπήσει […]
Διαβάστε το στο irafina.gr