«ΜΟΡΙΑΣ ‘21»: Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον τόπο όπου άναψε η φλόγα της Ελληνικής Επανάστασης

19:29 - 29/03/2021

Μία πρωτοβουλία του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., με στρατηγικούς εταίρους την Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δήμους της περιοχής The post «ΜΟΡΙΑΣ ‘21»: Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον τόπο όπου άναψε η φλόγα της Ελληνικής Επανάστασης appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Μοριάς ‘21»: Η πρωτοβουλία της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου και το «ταξίδι στον τόπο όπου άναψε η φλόγα της Ελληνικής Επανάστασης

Μία πρωτοβουλία του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., ιδιοκτήτριας του Costa Navarino με στρατηγικούς εταίρους την Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δήμους της περιοχής αναπτύχθηκε για την επέτειο 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Πρόκειται για το πρόγραμμα Μοριάς ΄21, που προσκαλεί τους απανταχού Έλληνες ν’ ανταμώσουν φέτος στην Πελοπόννησο, ... Περισσότερα To άρθρο «Μοριάς ‘21»: Η πρωτοβουλία της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου και το «ταξίδι στον τόπο όπου άναψε η φλόγα της Ελληνικής Επανάστασης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ protagon.gr

Τι «έπιασαν» οι κάμερες στη Συγγρού: 1.000 παραβιάσεις χρήσης κινητού τηλεφώνου και ζώνης σε 96 ώρες!

Ο «μπαρμπα-Μπρίλιος», η Αριστερά και η Καρυστιανού

Η ΑΑΔΕ «ξεσκονίζει» τον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων Τεμπών

Επίθεση στο Σίδνεϊ: «Συγγνώμη» ζήτησε ο Αλμπανέζι από την εβραϊκή κοινότητα

Ο Τραμπ διόρισε ειδικό απεσταλμένο για τη Γροιλανδία

Η Αφρική θέλει το μερίδιό της