Μαρίνα Πατούλη: «Με συνέτριψε… Ας προχωρήσει τη ζωή του και να είναι ευτυχισμένος»
08:45 - 30/03/2021
Μετά την περιπέτεια με την υγεία της και το εξιτήριο που πήρε την περασμένη Κυριακή από ιδιωτικό θεραπευτήριο, η Μαρίνα Πατούλη μιλάει για […]
The post Μαρίνα Πατούλη: «Με συνέτριψε… Ας προχωρήσει τη ζωή του και να είναι ευτυχισμένος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρίνα Πατούλη: Δεν ζητάω τίποτα από τον Γιώργο - Με συνέτριψε, ας προχωρήσει τη ζωή του και να είναι ευτυχισμένος
«Τριάντα πέντε χρόνια ζωής τα αφιέρωσα σε έναν άνθρωπο και δε μετανιώνω γι’ αυτό. Αυτά δεν εξαργυρώνονται. Προσωπικά δεν είχα αντιληφθεί ότι ο Γιώργος ήθελε να χωρίσει, ούτε εγώ είχα πει ότι θέλω ποτέ διαζύγιο», λέει η κυρία Πατούλη
Διαβάστε το στο Μαρίνα Πατούλη: Με συγκλόνισε το εξώδικο – Ας προχωρήσει τη ζωή του ο Γιώργος και να είναι ευτυχισμένος
«Με συγκλόνισε το εξώδικο το οποίο μου έστειλε» τόνισε η Μαρίνα Πατούλη η οποία μετά και το εξιτήριο που έλαβε από το νοσοκομείο έπειτα από την περιπέτεια υγείας που πέρασε προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της όπως λέει. Η κ. Πατούλη, σημειώνει πως δεν επιδιώκει να λάβει χρήματα από τον Γιώργο Πατούλη, απαντά στις φήμες […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαρίνα Πατούλη: «Ας προχωρήσει τη ζωή του και να είναι ευτυχισμένος»
Στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε η Μαρίνα Πατούλη αναφερόμενη στη δύσκολη περίοδο που βιώνει στον γάμο της με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, το εξώδικο που […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΜαρίνα Πατούλη: «Δεν ζητάω τίποτα από τον Γιώργο – Με συνέτριψε, ας προχωρήσει τη ζωή του»
«Τριάντα πέντε χρόνια ζωής τα αφιέρωσα σε έναν άνθρωπο και δε μετανιώνω γι’ αυτό. Αυτά δεν εξαργυρώνονται. Προσωπικά δεν είχα αντιληφθεί ότι ο Γιώργος ήθελε να χωρίσει, ούτε εγώ είχα πει ότι θέλω ποτέ διαζύγιο», λέει η κυρία Πατούλη Η Μαρίνα Πατούλη μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της πήρε εξιτήριο και προσπαθεί όπως λέει η ίδια …
Διαβάστε το στο agriniopress.gr