Συνάντηση ΠτΔ με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής
12:45 - 30/03/2021
Την αλληλεγγύη της για τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει η διεθνής αθλητική οικογένεια, λόγω της πανδημίας εξέφρασε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ.
Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ - Τι συζήτησαν
«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που είστε σήμερα εδώ υπό το φως αυτών των διαφορετικών Ολυμπιακών Αγώνων», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Διαβάστε το στο Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ
«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που είστε σήμερα εδώ υπό το φως αυτών των διαφορετικών Ολυμπιακών Αγώνων και περιμένω με ενδιαφέρον να ακούσω τις σκέψεις σας για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Όπως γνωρίζετε, έχουμε ήδη σημειώσει μεγάλη πρόοδο αναφορικά με όλες τις διεθνείς δεσμεύσεις μας» σημείωσε ο πρωθυπουργός, καλωσορίζοντας τον κ. Μπαχ. Αναφερόμενος παράλληλα στην […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής
Μεταξύ άλλων ο Τόμας Μπαχ συνεχάρη την Ελλάδα για την έγκαιρη πρόβλεψη ώστε να μη διακοπεί, λόγω της πανδημίας, η προετοιμασία των μελών της ελληνικής Oλυμπιακής Oμάδας ενόψει των αγώνων του Τόκιο
The post Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΣυνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που είστε σήμερα εδώ υπό το φως αυτών των διαφορετικών Ολυμπιακών Αγώνων και περιμένω με ενδιαφέρον να ακούσω τις σκέψεις σας για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Όπως γνωρίζετε, έχουμε ήδη σημειώσει […]
Διαβάστε το στο Συνάντηση ΠτΔ με τον Πρόεδρο της ΔOE, Τόμας Μπαχ
Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τον επικεφαλής της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ. Η…
Διαβάστε το στο politik.grΣυνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής
Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ.Mε τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που είστε σήμερα εδώ υπό το φως αυτών των διαφορετικών Ολυμπιακών Αγώνων και περιμένω με ενδιαφέρον να ακούσω τις σκέψεις σας για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Όπως γνωρίζετε, έχουμε ήδη σημειώσει μεγάλη πρόοδο αναφορικά με όλες τις διεθνείς δεσμεύσεις μας» σημείωσε ο πρωθυπουργός, καλωσορίζοντας τον κ. Μπαχ.
Αναφερόμενος παράλληλα στην πρόοδο και στην αποδοχή της εμβολιαστικής εκστρατείας στη χώρα μας, ο Κυριάκος Μη
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr