Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο κοκκινιστό με κριθαράκι

12:48 - 30/03/2021

Κοτόπουλο κοκκινιστό με κριθαράκι, ή αλλιώς γιουβέτσι κοτόπουλο από τη μοναδική Ντίνα Νικολάου. Αν έχουμε χρόνο, μπορούμε να μαρινάρουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου για 3 – 4 ώρες με μαρινάδα που θα φτιάξουμε από το κρασί, το ξίδι και τα μπαχαρικά της συνταγής. Στο μείγμα αυτό θα προσθέσουμε και 50... The post Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο κοκκινιστό με κριθαράκι appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Η LG ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ AI-POWERED ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ CES 2026

Κυψέλη: Στον ανακριτή η 16χρονη που μαχαίρωσε τη 14χρονη – Ισχυρίζεται ότι το είχε για προστασία – «Έχω θέμα με τα νεύρα μου»

Πηγές ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Οι απαντήσεις του κ. Μυλωνάκη εκθέτουν το Μαξίμου»

Jumbo: Ανάκληση προϊόντος μετά από ευρωπαϊκή ειδοποίηση κινδύνου

«Καποδίστριας»: Η νέα μεγάλη συμπαραγωγή της Nova έκανε επίσημη πρεμιέρα!

Τζένη Μπαλατσινού: Το βίντεο με τον γιο της έκανε το Instagram να «λιώσει»