Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο κοκκινιστό με κριθαράκι

12:48 - 30/03/2021

Κοτόπουλο κοκκινιστό με κριθαράκι, ή αλλιώς γιουβέτσι κοτόπουλο από τη μοναδική Ντίνα Νικολάου. Αν έχουμε χρόνο, μπορούμε να μαρινάρουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου για 3 – 4 ώρες με μαρινάδα που θα φτιάξουμε από το κρασί, το ξίδι και τα μπαχαρικά της συνταγής. Στο μείγμα αυτό θα προσθέσουμε και 50... The post Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο κοκκινιστό με κριθαράκι appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη