Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Στενεύει ο κλοιός γύρω από την Μάρμω

15:40 - 30/03/2021

«Μαύρα σύννεφα» έχουν αρχίσει να μαζεύονται πάνω από την Μάρμω, καθώς αρκετοί υποπτεύονται τα σχέδια της. Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η Μυρτώ πιστεύει τον Στάθη που, σε συνεννόηση με τον Μένιο, της λέει ότι στο χωριό υπάρχουν αρχαία και ονειρεύεται χλιδές και πλούτη, ενώ ο παπάς πιέζει τον μεσίτη να του πει την αλήθεια για τον αγοραστή των χωραφιών της Μάρμως. Παράλληλα, ο Κανέλλος, ο Σίμος, ο Θοδωρής, ο Παναγής και η Κατερίνα ετοιμάζουν το μεγάλο κόλπο: πώς θα καταφέρουν να βγάλουν τη Μάρμω από το σπίτι της και να βάλουν κάμερα. Η Μάρμω με τον Βαγγέλα βλέπουν ότι οι συγχωριανοί τους πλησιάζουν επικίνδυνα σ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά