Χρήστος Νικολόπουλος: Oι κρίσεις πανικού η σχέση με τη σύζυγό του που μετρά πάνω από 50 χρόνια

02:15 - 31/03/2021

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ήταν ο βράδυ της Τρίτης, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου! Ο σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης To άρθρο Χρήστος Νικολόπουλος: Oι κρίσεις πανικού η σχέση με τη σύζυγό του που μετρά πάνω από 50 χρόνια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Νικολόπουλος: Οι κρίσεις πανικού, η σύζυγός του και τα... κλεμμένα μπουζούκια

«Μια φορά, άρχισα να χάνω τον αέρα μου, να μην έχω οξυγόνο, μέσα στο αεροπλάνο. Μετά άρχισα να έχω θέμα με κρίσεις πανικού και λίγο μελαγχολία», λέει ο δημοφιλής συνθέτης

Διαβάστε το στο

Χρήστος Νικολόπουλος: Η ιστορία για το πώς έχασε το πρώτο του μπουζούκι

Σε μια από τις λίγες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ο Χρήστος Νικολόπουλος ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» το βράδυ της Τρίτης.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χρήστος Νικολόπουλος: Η ιστορία για το πώς έχασε το πρώτο του μπουζούκι

Διαβάστε το στο spoilers

Χρήστος Νικολόπουλος: Η ιστορία με το πρώτο μπουζούκι

Χρήστος Νικολόπουλος: Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε σε συνέντευξη του για τα πρώτα του βήματα και το πρώτο του μπουζούκι.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Χρήστος Νικολόπουλος: Η ιστορία με το πρώτο μπουζούκι

Χρήστος Νικολόπουλος: Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε σε συνέντευξη του για τα πρώτα του βήματα και το πρώτο του μπουζούκι.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της