Παύλος Χαϊκάλης: «Είμαι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό μου» [video]

09:57 - 05/12/2019

Ο Παύλος Χαϊκάλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη "Μεσάνυχτα" και μίλησε μεταξύ άλλων για το διαζύγιό του από τη Μαρία. The post Παύλος Χαϊκάλης: «Είμαι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό μου» [video] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παύλος Χαϊκάλης: Ο τρόμος της συμβίωσης που έκανε την πρώην του να φύγει

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για πρώτη φορά για τους λόγους που η τρίτη σύζυγός του δεν τον άντεξε και έφυγε άρον άρον, νιώθωντας τον φόβο και τον τρόμο της συμβίωσης.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Η εξομολόγηση του Παύλου Χαϊκάλη: Είμαι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγο μου!

Kαλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη  στα “Μεσάνυχτα”, ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο  Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια πως είναι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγο του και πως ο ίδιος ευθύνεται για τον χωρισμό τους. "Μετά το διαζύγιο είπα ότι πρέπει να αλλάξω και στο θέμα των κιλών. Η πρώην σύζυγός μου δεν είναι άνθρωπος, είναι αστέρι. Χωρίσαμε και το φταίξιμο ήταν δικό μου. Η Μαρία έδινε φως κι εγώ σκοτάδια...Η Μαρία έχει σηκώσει τόσο ψηλά τον πήχη, που μόνο αυτή θα ξαναπαντρευόμουν. Αν η Μαρία θα είναι ευτυχισμένη σε μια σχέση, θα είμαι...

Διαβάστε το στο entertv.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην πρώην σύζυγο του

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για την περιπέτεια υγείας του, το διαζύγιο και την πρώην σύζυγό του καθώς και τα μαθήματα αστρολογίας που παρακολουθεί.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της