Παύλος Χαϊκάλης: «Είμαι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό μου» [video]
09:57 - 05/12/2019
Ο Παύλος Χαϊκάλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη "Μεσάνυχτα" και μίλησε μεταξύ άλλων για το διαζύγιό του από τη Μαρία.
The post Παύλος Χαϊκάλης: «Είμαι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό μου» [video] appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παύλος Χαϊκάλης: Ο τρόμος της συμβίωσης που έκανε την πρώην του να φύγει
Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για πρώτη φορά για τους λόγους που η τρίτη σύζυγός του δεν τον άντεξε και έφυγε άρον άρον, νιώθωντας τον φόβο και τον τρόμο της συμβίωσης.
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ εξομολόγηση του Παύλου Χαϊκάλη: Είμαι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγο μου!
Kαλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα”, ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια πως είναι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγο του και πως ο ίδιος ευθύνεται για τον χωρισμό τους.
"Μετά το διαζύγιο είπα ότι πρέπει να αλλάξω και στο θέμα των κιλών. Η πρώην σύζυγός μου δεν είναι άνθρωπος, είναι αστέρι. Χωρίσαμε και το φταίξιμο ήταν δικό μου. Η Μαρία έδινε φως κι εγώ σκοτάδια...Η Μαρία έχει σηκώσει τόσο ψηλά τον πήχη, που μόνο αυτή θα ξαναπαντρευόμουν. Αν η Μαρία θα είναι ευτυχισμένη σε μια σχέση, θα είμαι...
Διαβάστε το στο entertv.grΠαύλος Χαϊκάλης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην πρώην σύζυγο του
Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για την περιπέτεια υγείας του, το διαζύγιο και την πρώην σύζυγό του καθώς και τα μαθήματα αστρολογίας που παρακολουθεί.
Διαβάστε το στο to10.gr