Σήμερα η παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης -Ομιλία Μητσοτάκη

10:02 - 31/03/2021

Στην παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, η οποία θα γίνει στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, θα μιλήσει στις 10.30 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Το Σχέδιο θα παρουσιαστεί από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιο για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Ακη Σκέρτσο, τον γενικό γραμματέα Δημοσίων […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης

Όσα είπε ο πρωθυπουργός στην παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Live η παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Δίτε live την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας - Η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Live η παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Σε εξέλιξη είναι η παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, στην οποία θα απευθύνει ομιλία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Το Σχέδιο παρουσιάζεται από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιο για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου ‘Ακη Σκέρτσο, τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων […] Το άρθρο Live η παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Δείτε live τις ανακοινώσεις για το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης – Ομιλία Μητσοτάκη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, εγκρίθηκε τη Δευτέρα από το Υπουργικό Συμβούλιο και παρουσιάζεται αναλυτικά σήμερα. Στη συνέχεια, θα συζητηθεί στη Βουλή και θα κατατεθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα μέσα Απριλίου.    The post Δείτε live τις ανακοινώσεις για το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης – Ομιλία Μητσοτάκη appeared first on Mikrometoxos.gr.

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Δείτε live την παρουσίαση του Σχεδίου Ανάκαμψης 


Παρακολουθήστε ζωντανά την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. The post Δείτε live την παρουσίαση του Σχεδίου Ανάκαμψης 
 first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Αναλυτική παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης - Τα βασικά έργα στους τέσσερις πυλώνες

Αναλυτική παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης - Τα βασικά έργα στους τέσσερις πυλώνες Wed, 31/03/2021 - 12:33

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Live: Η παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης από Μητσοτάκη – Σκυλακάκη – Σκέρτσο

Παρακολουθήστε ζωντανά την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Δείτε live την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης

Δείτε live την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.Παρακολουθήστε ζωντανά την ομιλία που απευθύνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Το Σχέδιο παρουσιάζεται από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιο για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκη Σκέρτσο, τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο, τον προϊστάμενο του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξη Πατέλη, τον πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Μιχάλη Αργυρού και τον διοικητή της Ειδικής Υπηρ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Δείτε LIVE την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης

Στην παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, η οποία θα γίνει στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, θα μιλήσει... The post Δείτε LIVE την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους