ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ: Πάνω από 20 κρούσματα κορονοϊού

12:10 - 31/03/2021

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ: Συναγερμός έχει σημάνει στο Άγιον Όρος, καθώς, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ανιχνεύθηκαν πάνω από 20 κρούσματα κορονοϊού σε μοναχούς της χερσονήσου του Άθω, ορισμένοι από τους οποίους νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ενώ ένας έχει διασωληνωθεί. Του Γιώργου Θεοχάρη – ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Εκτός από αυτό, όλα τα άλλα περιστατικά είναι μέχρι στιγμής διαχειρίσιμα. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρήτη: Πάνω από 40 κρούσματα κορωνοϊού στο ΠΑΓΝΗ

Μεγάλη ανησυχία έχει προκληθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) στην Κρήτη. Στο νοσοκομείο έχουν εντοπιστεί 41 κρούσματα κορωνοϊού σε ασθενείς, συνοδούς και σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό. Συνολικά, θετικοί βρέθηκαν 19 νοσηλευόμενοι ασθενείς του νοσοκομείου, 11 συνοδοί, 5 γιατροί, εκ των οποίων οι 4 είναι εμβολιασμένοι, και 6 νοσηλευτές, εκ των οποίων οι 5 […] The post Κρήτη: Πάνω από 40 κρούσματα κορωνοϊού στο ΠΑΓΝΗ first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Άγιο Όρος: Συναγερμός για πάνω από 20 κρούσματα κορονοϊού

Lamianow.gr Άγιο Όρος: Συναγερμός για πάνω από 20 κρούσματα κορονοϊού Tην Παρασκευή αναμένεται να συνεχιστεί η διενέργεια των εμβολιασμών με άλλες 120 δόσεις εμβολίου στην Χερσόνησο του Άθω. Συναγερμός έχει σημάνει στο Άγιον Όρος, καθώς, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ανιχνεύθηκαν πάνω από 20 κρούσματα κορονοϊού σε μοναχούς της χερσονήσου του Άθω. Ένας από αυτούς νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Τα κρούσματα εντοπίζονται κυρίως σε Σκήτες του Αγίου Όρους και πολύ λιγότερα σε μερικές μονές. […] Άγιο Όρος: Συναγερμός για πάνω από 20 κρούσματα κορονοϊού LamiaNow News

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο