Απίστευτο: Του στάλθηκε ετεροχρονισμένα πρόστιμο που προέκυψε μέσα από φωτογραφία για κατεβασμένη μάσκα (φωτό)

16:20 - 31/03/2021

Περίεργο συμβάν συνέβη με πρωταγωνιστή τον Πειρατή που ήταν για τέταρτη χρόνια ο βασιλιάς του καρναβαλιού στη Ξάνθη. Ο ίδιος έλαβε πρόστιμο μία εβδομάδα αργότερα από όταν ήταν στην Ξάνθη και ο λόγος ήταν για κατεβασμένη μάσκα την οποία διαπίστωσαν μέσω φωτογραφικού ντοκουμέντου. «Μόλις έμαθα ότι επιβλήθηκε πρόστιμο, πήρα την αστυνομία και ζήτησα αμέσως να μου το στείλουν με email. Το πρόστιμο μου επιβλήθηκε μια εβδομάδα αργότερα από όταν ήμουν στην Ξάνθη» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Μου φαίνεται περίεργο να επιβάλλουν πρόστιμο μέσα από μια φωτογραφία χωρίς να μας ρωτήσουν τίποτα για το περιστατικό» προσθέτει. Συγκεκριμένα, ο ίδιος μαζί με τον πρόεδρο και την αντιπρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού εμφανί

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις