Ρωσία: Ο Ναβάλνι κήρυξε απεργία πείνας ζητώντας να τον επισκεφθεί γιατρός

19:39 - 31/03/2021

Ο φυλακισμένος επικριτής του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 2,5 ετών στις φυλακές Πακρόφ ΙΚ-2, της περιοχής Βλαντίμιρ, ανακοίνωσε ότι κήρυξε απεργία πείνας, απαιτώντας να «τηρηθεί ο νόμος» και να αφήσουν να τον επισκεφθεί γιατρός της επιλογής του. Το αίτημα του, το οποίο διαβίβασε στους δικηγόρους του, αναρτήθηκε στο Instagram με τον τίτλο «γιατί οι κρατούμενοι κηρύσσουν απεργία πείνας»;

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρωσία: Ο φυλακισμένος Αλεξέι Ναβάλνι κήρυξε απεργία πείνας ζητώντας να τον επισκεφθεί γιατρός

Ο φυλακισμένος επικριτής του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 2,5 ετών στις φυλακές Πακρόφ ΙΚ-2, της περιοχής…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ρωσία : Ο Ναβάλνι κήρυξε απεργία πείνας και ζήτησε να τον δει γιατρός

Το αίτημα του, το οποίο διαβίβασε στους δικηγόρους του, αναρτήθηκε στο Instagram με τον τίτλο «γιατί οι κρατούμενοι κηρύσσουν απεργία πείνας»;

Διαβάστε το στο tovima

Ο Αλεξέι Ναβάλνι κήρυξε απεργία πείνας ζητώντας να τον επισκεφθεί γιατρός

Ο φυλακισμένος επικριτής του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 2,5 ετών στις φυλακές Πακρόφ ΙΚ-2, της περιοχής Βλαντίμιρ, ανακοίνωσε ότι κήρυξε απεργία πείνας, απαιτώντας να "τηρηθεί ο νόμος" και να αφήσουν να τον επισκεφθεί γιατρός της επιλογής του. Το αίτημα του, το οποίο διαβίβασε στους δικηγόρους του, αναρτήθηκε στο Instagram με τον τίτλο "γιατί οι κρατούμενοι κηρύσσουν απεργία πείνας"; "Εχω κηρύξει απεργία πείνας ζητώντας να τηρηθεί ο νόμος και να επιτρέψουν να με επισκεφθεί γιατρός της επιλογής μου", αναφέρει ο Ναβάλι στην ανάρτηση του.Ο Ναβάλνι λέει ότι έχει αυτό το δικαίωμα όπως και να λάβει φάρμακα, "αλλά ούτε το ένα ούτε το άλλο δεν μου το παρέχουν". Παρατηρεί μ

Διαβάστε το στο

Αλεξέι Ναβάλνι: Σε απεργία πείνας – Ζητά να τον επισκεφθεί γιατρός

Ο φυλακισμένος επικριτής του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 2,5 ετών στις φυλακές Πακρόφ ΙΚ-2, της περιοχής Βλαντίμιρ, ανακοίνωσε ότι κήρυξε απεργία πείνας, απαιτώντας να «τηρηθεί ο […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ναβάλνι: Ξεκίνησε απεργίας πείνας απαιτώντας να τηρηθεί ο νόμος για την επίσκεψη ιατρού

Ο Ναβάλνι λέει ότι έχει αυτό το δικαίωμα όπως και να λάβει φάρμακα, «αλλά ούτε το ένα ούτε το άλλο δεν μου το παρέχουν». The post Ναβάλνι: Ξεκίνησε απεργίας πείνας απαιτώντας να τηρηθεί ο νόμος για την επίσκεψη ιατρού appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Αλεξέι Ναβάλνι: Κήρυξε απεργία πείνας στη φυλακή ζητώντας ιατρική φροντίδα

Ο φυλακισμένος επικριτής του Κρεμλίνου, Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 2,5 ετών στις φυλακές Πακρόφ ΙΚ-2, της περιοχής Βλαντίμιρ στη Ρωσία, ανακοίνωσε ότι κήρυξε απεργία πείνας, απαιτώντας να…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Σε απεργία πείνας ο Ναβάλνι, με αίτημα να τον δει γιατρός

«Έχω κηρύξει απεργία πείνας ζητώντας να τηρηθεί ο νόμος και να επιτρέψουν να με επισκεφθεί γιατρός της επιλογής μου», αναφέρει ο Ναβάλνι σε ανάρτηση του.

Διαβάστε το στο efsyn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο