Survivor: Τα πήρε η Χριστίνα Κεφαλά – “Είμαι από το Μενίδι, δεν μασάω”

00:00 - 01/04/2021

Μια απρόσμενη έκρηξη από την Χριστίνα Κεφαλά, παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, λίγο πριν το To άρθρο Survivor: Τα πήρε η Χριστίνα Κεφαλά – “Είμαι από το Μενίδι, δεν μασάω” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Η «επίθεση» της Χριστίνας στην Καρολίνα – «Είμαι από το Μενίδι δεν μασάω» (video)

Survivor : Η παίκτρια της μπλε ομάδας ανέφερε πως η Καρολίνα έβρισε τη Μαριάνθη, με την  παραγωγή να βάζει «μπιμπ» όταν…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Survivor: «Σφάχτηκε» η Χριστίνα με την Καρολίνα – «Είμαι από το Μενίδι, δεν μασάω»

Μια απρόσμενη έκρηξη διαδραματίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor από την Χριστίνα Κεφαλά, λίγο πριν το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, προς την Καρολίνα Καλύβα. Μάλιστα, η παίκτρια των Μπλε θέλησε να χρησιμοποιήσει βαρύ λεξιλόγιο αναγκάζοντας σε δεύτερο χρόνο τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Λιανό να διακόψει τη λεκτική μονομαχία. «Θέλω να μιλήσω μόνο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Survivor: Η «επίθεση» της Χριστίνας στην Καρολίνα – «Είμαι από το Μενίδι δεν μασάω» (video)

Survivor : Η παίκτρια της μπλε ομάδας ανέφερε πως η Καρολίνα έβρισε τη Μαριάνθη, με την  παραγωγή να βάζει «μπιμπ» όταν ανέφερε τη λέξη

Διαβάστε το στο astrology.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της