Η απάντηση του υπουργού για Τζήλο!

11:27 - 05/12/2019

Στην επερώτηση που κατέθεσαν δύο βουλευτές της Ελληνικής Λύσης, ο Κώστας Χήτας και ο Απόστολος Αβδελλάς, στον αρμόδιο υπουργό, δόθηκε χθες η απάντηση από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνο Τσιάρα. Επί της ουσίας, φυσικά, απάντηση δεν δόθηκε. Η υπουργός αναφέρει ότι σύμφωνα με την έγγραφη απάντηση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, για τη συγκεκριμένη υπόθεση παραγγέλθηκε η […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η απάντηση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το 5G

H Καλαμάτα, μαζί με τα Τρίκαλα και τον Δήμο Ζωγράφου, ήταν οι τρεις δήμοι όπου θα εφαρμοζόταν πιλοτικά η τεχνολογία 5G. To άρθρο Η απάντηση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το 5G δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο Newsit

Η απάντηση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το 5G

H Καλαμάτα, μαζί με τα Τρίκαλα και τον Δήμο Ζωγράφου, ήταν οι τρεις δήμοι όπου θα εφαρμοζόταν πιλοτικά η τεχνολογία 5G. Όμως, το δημοτικό συμβούλιο της Καλαμάτας αποφάσισε να μπλοκάρει την περαιτέρω ανάπτυξη και λειτουργία του δικτύου 5G. Μάλιστα έχει προκληθεί μεγάλος σάλος γιατί η συνεδρίαση ήταν επεισοδιακή και τελικά... The post Η απάντηση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το 5G appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Η απάντηση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το 5G

H Καλαμάτα, μαζί με τα Τρίκαλα και τον Δήμο Ζωγράφου, ήταν οι τρεις δήμοι όπου θα εφαρμοζόταν πιλοτικά η τεχνολογία 5G. Όμως, το δημοτικό συμβούλιο της Καλαμάτας αποφάσισε να μπλοκάρει την περαιτέρω ανάπτυξη και λειτουργία του δικτύου 5G. Μάλιστα έχει προκληθεί μεγάλος σάλος γιατί η συνεδρίαση ήταν επεισοδιακή και τελικά το δημοτικό συμβούλιο Καλαμάτας αποφάσισε […] The post Η απάντηση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το 5G appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»