Περήφανος ο Αντετοκούνμπο: «Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου»
11:42 - 01/04/2021
Ως την καλύτερη στιγμή της καριέρας του χαρακτήρισε την συνύπαρξη στο παρκέ με τον Θανάση και τον Κώστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη του Μιλγουόκι επί των Λέικερς στο…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντετοκούνμπο για συνύπαρξη στο παρκέ με τα αδέρφια του: Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου
Ως την καλύτερη στιγμή της καριέρας του χαρακτήρισε την συνύπαρξη στο παρκέ με τον Θανάση και τον Κώστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη του Μιλγουόκι επί των Λέικερς στο Λος Αντζελες με 112-97. Πιο συγκεκριμένα ο Giannis είπε: «Το πρώτο μου παιχνίδι εναντίον του Κώστα, στο Ντάλας, όταν τον είδα να κάνει ζέσταμα και […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιάννης Αντετοκούνμπο: Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου να παίζω με τα αδέλφια μου στο ΝΒΑ [βίντεο & εικόνες]
«Να είσαι στο ίδιο παρκέ του ΝΒΑ, την ίδια στιγμή που η μητέρα σου τραβάει VIDEO ό,τι συνέβη, είναι ανεκτίμητο» είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την συνύπαρξη με τον Θανάση και τον Κώστα. Ο Γιάννης μετά το ματς του Μιλγουόκι με τους Λέικερς πήρε αγκαλιά τον Κώστα, ενώ μαζί τους...
The post Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου να παίζω με τα αδέλφια μου στο ΝΒΑ [βίντεο & εικόνες] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΑντετοκούνμπο: «Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου» (ΒΙΝΤΕΟ)
Πιο συγκεκριμένα ο Giannis είπε: «Το πρώτο μου παιχνίδι εναντίον του Κώστα, στο Ντάλας, όταν τον είδα να κάνει ζέσταμα και κατάλαβα ότι είναι στο ΝΒΑ ήταν υπέροχο. Η σημερινή στιγμή όμως είναι η αγαπημένη της καριέρας μου στο ΝΒΑ. Δεν μπορείς ποτέ να νιώσεις έτσι. Είτε σημειώσεις buzzer-beater, είτε σκοράρεις 50 ή 40 πόντους […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Αντετοκούνμπο: «Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου»
Ως την καλύτερη στιγμή της καριέρας του χαρακτήρισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την συνύπαρξή του στο παρκέ με τα αδέλφια του, Θανάση και Κώστα, στη νίκη του Μιλγουόκι επί των Λέικερς στο Λος Αντζελες με 112-97.
Διαβάστε το στο fosonline.grΓιάννης: «Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου»
Γιάννης: «Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου»
01/04/2021
Ως την καλύτερη στιγμή της καριέρας του χαρακτήρισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τη συνύπαρξή του στο παρκέ με τα αδέρφια του, Θανάση και Κώστα, στη νίκη του Μιλγουόκι επί των Λέικερς στο Λος Άντζελες με 112-97.
Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:
«Το πρώτο μου παιχνίδι εναντίον του Κώστα, στο Ντάλας, όταν τον είδα να κάνει ζέσταμα και κατάλαβα ότι είναι στο ΝΒΑ ήταν υπέροχο. Η σημερινή στιγμή όμως είναι η αγαπημένη της καριέρας μου στο ΝΒΑ.
Δεν μπορείς ποτέ να νιώσεις έτσι. Είτε σημειώσεις buzzer-beater, είτε σκοράρεις 50 ή 40 πόντους δεν έχει σημασία. Αυτή η στιγμή όμως, να δεις τους ανθρώπους που μ
Διαβάστε το στο filathlos.gr