Περήφανος ο Αντετοκούνμπο: «Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου»

11:42 - 01/04/2021

Ως την καλύτερη στιγμή της καριέρας του χαρακτήρισε την συνύπαρξη στο παρκέ με τον Θανάση και τον Κώστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη του Μιλγουόκι επί των Λέικερς στο…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντετοκούνμπο για συνύπαρξη στο παρκέ με τα αδέρφια του: Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου

Ως την καλύτερη στιγμή της καριέρας του χαρακτήρισε την συνύπαρξη στο παρκέ με τον Θανάση και τον Κώστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη του Μιλγουόκι επί των Λέικερς στο Λος Αντζελες με 112-97. Πιο συγκεκριμένα ο Giannis είπε: «Το πρώτο μου παιχνίδι εναντίον του Κώστα, στο Ντάλας, όταν τον είδα να κάνει ζέσταμα και […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου να παίζω με τα αδέλφια μου στο ΝΒΑ [βίντεο & εικόνες]

«Να είσαι στο ίδιο παρκέ του ΝΒΑ, την ίδια στιγμή που η μητέρα σου τραβάει VIDEO ό,τι συνέβη, είναι ανεκτίμητο» είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την συνύπαρξη  με τον Θανάση και τον Κώστα. Ο Γιάννης μετά το ματς του Μιλγουόκι με τους Λέικερς πήρε αγκαλιά τον Κώστα, ενώ μαζί τους... The post Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου να παίζω με τα αδέλφια μου στο ΝΒΑ [βίντεο & εικόνες] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αντετοκούνμπο: «Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιο συγκεκριμένα ο Giannis είπε: «Το πρώτο μου παιχνίδι εναντίον του Κώστα, στο Ντάλας, όταν τον είδα να κάνει ζέσταμα και κατάλαβα ότι είναι στο ΝΒΑ ήταν υπέροχο. Η σημερινή στιγμή όμως είναι η αγαπημένη της καριέρας μου στο ΝΒΑ. Δεν μπορείς ποτέ να νιώσεις έτσι. Είτε σημειώσεις buzzer-beater, είτε σκοράρεις 50 ή 40 πόντους […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου»

Ως την καλύτερη στιγμή της καριέρας του χαρακτήρισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την συνύπαρξή του στο παρκέ με τα αδέλφια του, Θανάση και Κώστα, στη νίκη του Μιλγουόκι επί των Λέικερς στο Λος Αντζελες με 112-97.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Γιάννης: «Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου»

Γιάννης: «Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου» 01/04/2021 Ως την καλύτερη στιγμή της καριέρας του χαρακτήρισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τη συνύπαρξή του στο παρκέ με τα αδέρφια του, Θανάση και Κώστα, στη νίκη του Μιλγουόκι επί των Λέικερς στο Λος Άντζελες με 112-97. Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Το πρώτο μου παιχνίδι εναντίον του Κώστα, στο Ντάλας, όταν τον είδα να κάνει ζέσταμα και κατάλαβα ότι είναι στο ΝΒΑ ήταν υπέροχο. Η σημερινή στιγμή όμως είναι η αγαπημένη της καριέρας μου στο ΝΒΑ. Δεν μπορείς ποτέ να νιώσεις έτσι. Είτε σημειώσεις buzzer-beater, είτε σκοράρεις 50 ή 40 πόντους δεν έχει σημασία. Αυτή η στιγμή όμως, να δεις τους ανθρώπους που μ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά