Γερμανία: Ο υπ. Εσωτερικών Χ. Ζεεχόφερ αρνήθηκε να εμβολιαστεί με AstraZeneca

15:19 - 01/04/2021

Ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ αρνήθηκε να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca, απορρίπτοντας έτσι σχετική πρόσκληση του υπουργού Υγείας Γενς Σπαν.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών αρνήθηκε να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca

Ο Χορστ Ζεεχόφερ απέρριψε τη σχετική πρόσκληση του υπουργού Υγείας Γενς Σπαν

Διαβάστε το στο

Γερμανία: Ο υπουργός Εσωτερικών αρνείται να κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Χορστ Ζεεχόφερ αρνήθηκε να εμβολιαστεί με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού που παράγει η AstraZeneca, απορρίπτοντας έτσι τη σχετική πρόσκληση που απηύθυνε ο υπουργός Υγείας. «Η απάντησή μου στην πρόσκληση του Γενς Σπαν είναι “όχι!”. Δεν θα επιτρέψω να με πατρονάρει κανείς», δήλωσε ο κ. Ζεεχόφερ στην εφημερίδα BILD. Ωστόσο, ο ... Περισσότερα To άρθρο Γερμανία: Ο υπουργός Εσωτερικών αρνείται να κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Χορστ Ζεεχόφερ : Αρνήθηκε να εμβολιαστεί με το AstraZeneca

«Η απάντησή μου στην πρόσκληση του Γενς Σπαν είναι "όχι!". Δεν θα επιτρέψω να με πατρονάρει κανείς»,

Διαβάστε το στο

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας αρνήθηκε να εμβολιαστεί με AstraZeneca

Ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ αρνήθηκε να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca, απορρίπτοντας έτσι σχετική πρόσκληση του υπουργού Υγείας Γενς Σπαν. «Η απάντησή μου στην πρόσκληση του Γενς Σπαν είναι “όχι!”. Δεν θα επιτρέψω να με πατρονάρει κανείς», δήλωσε ο κ. Ζεεχόφερ στην εφημερίδα BILD, αποφεύγοντας ωστόσο να αξιολογήσει το ίδιο το εμβόλιο, […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σάλος στη Γερμανία: Ο υπουργός Εσωτερικών Ζεεχόφερ αρνήθηκε να εμβολιαστεί με AstraZeneca

"Η απάντησή μου στην πρόσκληση του Γενς Σπαν είναι "όχι!". Δεν θα επιτρέψω να με πατρονάρει κανείς", δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ αρνήθηκε να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca, απορρίπτοντας έτσι σχετική πρόσκληση του υπουργού Υγείας Γενς Σπαν. «Η απάντησή μου στην πρόσκληση του Γενς Σπαν είναι “όχι!”. Δεν θα επιτρέψω να με πατρονάρει κανείς», δήλωσε ο κ. Ζεεχόφερ στην εφημερίδα BILD, αποφεύγοντας ωστόσο να αξιολογήσει το ίδιο το εμβόλιο, […] The post Γερμανία: Ο υπ. Εσωτερικών Χ. Ζεεχόφερ αρνήθηκε να εμβολιαστεί με AstraZeneca appeared first on Mikrometoxos.gr.

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

«Όχι» του Γερμανού υπ. Εσωτερικών σε εμβολιασμό του με AstraZeneca

«Όχι» του Γερμανού υπ. Εσωτερικών σε εμβολιασμό του με AstraZeneca Thu, 01/04/2021 - 16:21

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ αρνήθηκε να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca

«Η απάντησή μου στην πρόσκληση του Γενς Σπαν είναι "όχι!". Δεν θα επιτρέψω να με πατρονάρει κανείς»

Διαβάστε το στο mononews.gr

Γερμανία: Ο υπουργός Εσωτερικών Χ. Ζεεχόφερ αρνήθηκε να εμβολιαστεί με AstraZeneca

Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ αρνήθηκε να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca, απορρίπτοντας έτσι σχετική πρόσκληση του υπουργού Υγείας Γενς Σπαν.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Κορονοϊός: Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών αρνήθηκε να εμβολιαστεί με AstraZeneca

Ο 71χρονος Χορστ Ζεεχόφερ απέρριψε την σχετική πρόταση-πρόσκληση του υπουργού Υγείας

Διαβάστε το στο news.gr

Γερμανία εμβόλιο: Αρνήθηκε να εμβολιαστεί ο Ζεεχόφερ

Γερμανία εμβόλιο: Το εμβόλιο Astra Zeneca έχει προκαλέσει καθυστερήσεις στο πρόγραμμα της χώρας. Τώρα τα προβλήματα έφτασαν και μέσα στην Κυβέρνηση.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ο υπ. Εσωτερικών της Γερμανίας αρνήθηκε να εμβολιαστεί με AstraZeneca

«Η απάντησή μου στην πρόσκληση του Γενς Σπαν είναι "όχι!". Δεν θα επιτρέψω να με πατρονάρει κανείς», δήλωσε ο Χορστ Ζεεχόφερ απαντώντας στην πρόσκληση για εμβολιασμό με το εμβόλιο της βρετανοσουηδικής φαρμακοβιομηχανίας προκειμένου να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Διαβάστε το στο efsyn.gr

Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ αρνήθηκε να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca, απορρίπτοντας έτσι σχετική πρόσκληση του υπουργού Υγείας Γενς Σπαν. «Η απάντησή μου στην πρόσκληση του Γενς Σπαν είναι «όχι!». Δεν θα επιτρέψω να με πατρονάρει κανείς», δήλωσε ο κ. Ζεεχόφερ στην εφημερίδα BILD, αποφεύγοντας ωστόσο να αξιολογήσει το ίδιο το εμβόλιο, […]

Διαβάστε το στο otavoice.gr

Γερμανία εμβόλιο: Αρνήθηκε να εμβολιαστεί ο Ζεεχόφερ

Γερμανία εμβόλιο: Το εμβόλιο Astra Zeneca έχει προκαλέσει καθυστερήσεις στο πρόγραμμα της χώρας. Τώρα τα προβλήματα έφτασαν και μέσα στην Κυβέρνηση.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»