Eριέττα Κούρκουλου: Έχασα 5 κιλά σε μια εβδομάδα – Πότε έγινα εγώ τόσο κομπλεξική;
16:13 - 01/04/2021
Η Εριέττα Κούρκουλου με μια ανάρτηση στο instagram μιλάει για τις διατροφικές διαταραχές που την έκαναν να χάσει πέντε κιλά σε μια εβδομάδα, με αποτέλεσμα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Eριέττα Κούρκουλου: Έχασα 5 κιλά σε μια εβδομάδα – Πότε έγινα εγώ τόσο κομπλεξική;
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκάρει η Εριέττα Κούρκουλου: Έχασα πέντε κιλά σε μια εβδομάδα και...
Η 28χρονη αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια που βρίσκονταν στην Αμερική, έκανε μια αποτοξίνωση και έχασε πέντε κιλά σε μια εβδομάδα, γεγονός που σόκαρε τον οργανισμό της με αποτέλεσμα να της κοπεί η περίοδος.
Διαβάστε το στο Εριέττα Κούρκουλου: Έχασα 5 κιλά σε μια εβδομάδα – Ζορίστηκε ο οργανισμός, μού «κόπηκε» η περίοδος
Τις ανασφάλειες τις που την οδήγησαν σε μια μανία με τα κιλά της και την εικόνα της μοιράστηκε η Εριέττα Κούρκουλου με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η 28χρονη εξομολογήθηκε, πως το διάστημα που ζούσε στην Αμερική, ακολούθησε μια δίαιτα αποτοξίνωσης μέσω της οποίας έχασε γρήγορα τα κιλά που […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣοκάρει η Εριέττα Κούρκουλου: “Έχασα πέντε κιλά σε μια εβδομάδα και μου κόπηκε η περίοδος”
Η Εριέττα Κούρκουλου, σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram
To άρθρο Σοκάρει η Εριέττα Κούρκουλου: “Έχασα πέντε κιλά σε μια εβδομάδα και μου κόπηκε η περίοδος” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕριέττα Κούρκουλου: Έχασα 5 κιλά σε μια εβδομάδα – Ζορίστηκε ο οργανισμός, μού «κόπηκε» η περίοδος
Τις ανασφάλειες τις που την οδήγησαν σε μια μανία με τα κιλά της και την εικόνα της μοιράστηκε η Εριέττα Κούρκουλου με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η 28χρονη εξομολογήθηκε, πως το διάστημα που ζούσε στην Αμερική, ακολούθησε μια δίαιτα αποτοξίνωσης μέσω της οποίας έχασε γρήγορα τα κιλά που […]
Διαβάστε το στο dete.gr