Κορονοϊός στη Γερμανία: Ο υπ. Εσωτερικών Ζεεχόφερ αρνήθηκε να εμβολιαστεί με AstraZeneca
01:51 - 02/04/2021
Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ αρνήθηκε να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca, απορρίπτοντας…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κορονοϊός στη Γερμανία: Ο υπ. Εσωτερικών Ζεεχόφερ αρνήθηκε να εμβολιαστεί με AstraZeneca
Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ αρνήθηκε να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca, απορρίπτοντας έτσι σχετική πρόσκληση του υπουργού Υγείας Γενς Σπαν. «Η απάντησή μου στην πρόσκληση του Γενς Σπαν είναι “όχι!”. Δεν θα επιτρέψω να με πατρονάρει κανείς», δήλωσε ο Ζεεχόφερ στην εφημερίδα BILD, αποφεύγοντας ωστόσο να αξιολογήσει […]
The post Κορονοϊός στη Γερμανία: Ο υπ. Εσωτερικών Ζεεχόφερ αρνήθηκε να εμβολιαστεί με AstraZeneca appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΟ Γερμανός υπουργός Εσωτερικών αρνήθηκε να εμβολιαστεί με το AstraZeneca: Η απάντησή μου είναι «όχι»
Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών αρνήθηκε να εμβολιαστεί με το AstraZeneca: Η απάντησή μου είναι «όχι» Ογερμανός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ αρνήθηκε να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca, απορρίπτοντας έτσι σχετική πρόσκληση του υπουργού Υγείας Γενς Σπαν. «Η απάντησή μου στην πρόσκληση του Γενς Σπαν είναι “όχι!”. Δεν θα επιτρέψω να με πατρονάρει κανείς», δήλωσε ο κ. Ζεεχόφερ […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr