Εκοιμήθη ο π. Αναστάσιος Νικολάου

13:21 - 02/04/2021

I.M. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ: Εκοιμήθη σε ηλικία 76 ετών πριν λίγες ημέρες  ο ιερεύς π. Αναστάσιος Νικολάου της Ιεράς Μητροπόλεως Παραμυθίας. Είχε χειροτονηθεί Διάκονος την 1/1/1980 στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Φιλιατών και πρεσβύτερος την 27/1/1980 στον Ι.Ν. Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς από τον Μητροπολίτη Παραμυθίας κ. Τίτο. Υπηρέτησε 40 και πλέον έτη ως εφημέριος των ενοριών Εισοδίων Θεοτόκου […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκοιμήθη ο π. Αναστάσιος Νικολάου

Εκοιμήθη σε ηλικία 76 ετών πριν λίγες ημέρες ο ιερεύς π. Αναστάσιος Νικολάου της Ιεράς Μητροπόλεως Παραμυθίας. Το άρθρο Εκοιμήθη ο π. Αναστάσιος Νικολάου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Απεβίωσε ο Αναστάσιος Γιαννόπουλος

Στα 85 του χρόνια απεβίωσε ο Αναστάσιος Γιαννόπουλος. Κηδεύεται το Σάββατο 3 Απριλίου 2021  και ώρα 13:30μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων. Παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους να προσέλθουν και συνοδεύσουν την εκφορά αυτού. Η ΣΥΖΥΓΟΣ              Ζωή Αργύρη ΤΑ ΤΕΚΝΑ                Ανθή Λάνταβου Αλίκη Αργύρη Ιωάννης κ΄ Νανά Αργύρη ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ   ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ Η […]

Διαβάστε το στο trikalavoice.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο