«Νόμος – Νομίζω – Νόμισμα»: Αριστείο Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019 για το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Alpha Bank

14:22 - 05/12/2019

Το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξασφάλισε το Αριστείο Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Νόμος – Νομίζω – Νόμισμα»: Αριστείο Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019 για το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Alpha Bank

Το πρόγραμμα της Alpha Bank «Νόμος – Νομίζω – Νόμισμα» που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να έρθουν σε επαφή με την ιστορία του αρχαίου ελληνικού νομίσματος, την εικονογραφία, την κυκλοφορία και τη χρήση του ως μέσου συναλλαγής, διακρίθηκε στα βραβεία Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019. Συγκεκριμένα, το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

«Νόμος – Νομίζω – Νόμισμα»: Αριστείο Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019 για το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Alpha Bank Thu, 05/12/2019 - 15:16

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Αριστείο Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019 για το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Alpha Bank

«Νόμος – Νομίζω – Νόμισμα» The post Αριστείο Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019 για το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Alpha Bank appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Διαβάστε το στο kourdistoportocali.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

ΥΠΑ: Ιστορικά ρεκόρ στην επιβατική κίνηση σε πολλά από τα 24 κρατικά αεροδρόμια το 2025

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 5/1 η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους του ομολογιακού δανείου

Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom

Σαράντης: Ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο και αυξανόμενο μέρισμα για τους μετόχους,  με τιμή στόχο τα €15,22 ανά μετοχή

Ένα μυθικό ον να μας φυλάει –Το γούρι της Πολίνας Έλλις για το 2026

Στην κυριότητα της MSC τα πέντε πλοία της Moby που πήρε σε πλειστηριασμό