«Νόμος – Νομίζω – Νόμισμα»: Αριστείο Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019 για το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Alpha Bank
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Νόμος – Νομίζω – Νόμισμα»: Αριστείο Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019 για το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Alpha Bank
Το πρόγραμμα της Alpha Bank «Νόμος – Νομίζω – Νόμισμα» που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να έρθουν σε επαφή με την ιστορία του αρχαίου ελληνικού νομίσματος, την εικονογραφία, την κυκλοφορία και τη χρήση του ως μέσου συναλλαγής, διακρίθηκε στα βραβεία Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019. Συγκεκριμένα, το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr«Νόμος – Νομίζω – Νόμισμα»: Αριστείο Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019 για το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Alpha Bank
Thu, 05/12/2019 - 15:16
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΑριστείο Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019 για το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Alpha Bank
«Νόμος – Νομίζω – Νόμισμα»
The post Αριστείο Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019 για το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Alpha Bank appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
Διαβάστε το στο kourdistoportocali.com