Αθηνά Οικονομάκου: Τι αποκάλυψε για το φύλο του παιδιού που περιμένει;

09:18 - 03/04/2021

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου και αναφέρθηκε στο τελευταίο γύρισμα της σειράς «Έλα στη θέση μου» από την οποία αποχωρεί λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, στο δεύτερο παιδί που περιμένει, αλλά και στο μυστήριο για το φύλο του μωρού. «Αισθάνομαι πολύ ωραία. Είναι πολύ ωραίος ο... The post Αθηνά Οικονομάκου: Τι αποκάλυψε για το φύλο του παιδιού που περιμένει; appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αθηνά Οικονομάκου: Η απάντηση για το φύλο του μωρού

Αθηνά Οικονομάκου: Η ηθοποιός είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και τελείωσε πριν λίγες μέρες τα γυρίσματα στη σειρά, Έλα στη θέση μου.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Αθηνά Οικονομάκου: Όσα είπε για το φύλλο του παιδιού της

H Αθηνά Οικονομάκου είναι όμορφη, ταλαντούχα και πάρα πολύ δραστήριο άτομο. Είναι ιδιοκτήτρια εταιρίας κοσμημάτων, ρούχων αλλά και μία από τις πιο κορυφαίες ηθοποιούς της γενιάς της. Η ίδια βρέθηκε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε για πολλά πράγματα. Μίλησε για τον ρόλο της στην σειρά που πρωταγωνιστεί αλλά […] The post Αθηνά Οικονομάκου: Όσα είπε για το φύλλο του παιδιού της appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Αθηνά Οικονομάκου: Η απάντηση για το φύλο του μωρού

Αθηνά Οικονομάκου: Η ηθοποιός είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και τελείωσε πριν λίγες μέρες τα γυρίσματα στη σειρά, Έλα στη θέση μου.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]