Ο Πατέρας «ξαναχτυπά»: Με είχαν πάρει από Μαξίμου να μην ξαναβγώ στα κανάλια (Audio)
15:39 - 05/12/2019
Ο παραιτηθείς Διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας «ξαναχτύπησε» μετά την γνωστή συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ που έκανε τα πράγματα χειρότερα γιατί περιείχε συναλλαγή ψήφων με θέση.
Διαβάστε Περισσότερα στο documentonews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέο «άδειασμα» Πατέρα σε Μητσοτάκη: Μου είπαν να μη ξαναβγώ στα κανάλια
Πολιτική
Μιλώντας στον ρ/σ «Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6» των Τρικάλων, ο Κώστας Πατέρας αποκάλυψε ότι μετά τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον ΣΚΑΪ, κατά την οποία χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «ψεύτη απέναντί του», ανέφερε ότι: «Με καλέσανε από το Μαξίμου και μου ζητήσανε να μη βγω και σε άλλα κανάλια. Όταν μου φέρονται με τον τρόπο αυτό, δεν είχα πλέον την επιλογή παρά να πω την αλήθεια. Αν δεν έκανα, να μη με βάζανε».
Συγκεκριμένα, είπε: «Με τον ορισμό μου ως Διοικητής Νοσοκομείου, το μόνο που ήθελα ήταν να δείξω σε όλους αυτούς που με κυνηγούσανε τόσα χρόνια τι έχασε ο Νομός που δεν με αξιοποιούσε. Με τη σιγουριά του βιογραφικού μου σημειώματος ζήτησα από τον σημερινό πρωθυπουργό να με αξιοποι
Διαβάστε το στο topontiki.grΟ Πατέρας βάζει ξανά φωτιά: Το Μαξίμου μου είπε να μην βγω ξανά στα κανάλια
Δεν πρόλαβε να… συνέλθει η κυβέρνηση από το σκάνδαλο Διαματάρη που έφερε την παραίτηση του υφυπουργού και ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας επιστρέφει στο προσκήνιο δημιουργώντας νέο πονοκέφαλο.
Διαβάστε το στο efsyn.gr