Γκαρσία: «Εγώ φταίω, ζητώ συγγνώμη»

17:14 - 04/04/2021

Την ευθύνη για την ήττα από τον Παναθηναϊκό ανέλαβε, μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ο Πάμπλο Γκαρσία, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, τονίζοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστούν βελτιωμένη στη συνέχεια. Μεταξύ άλλων είπε: «Θεωρώ πως είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος. Φτάσαμε στην αντίπαλη περιοχή και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γκαρσία: «Συγνώμη, εγώ φταίω»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την ήττα... από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Χιμένεθ: «Ζητάω συγγνώμη»

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό με 5-1 για τη δεύτερη αγωνιστική των play off της Super League 1.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Γκαρσία: «Το φταίξιμο είναι δικό μου, θέλω να ζητήσω συγγνώμη»

Γκαρσία: «Το φταίξιμο είναι δικό μου, θέλω να ζητήσω συγγνώμη» 04/04/2021 Ο Πάμπλο Γκαρσία ανέλαβε την ευθύνη για την κακή εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Ουρουγουανό τεχνικό του Δικεφάλου να σημειώνει ότι το φταίξιμο είναι δικό του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova: Για το τι δεν πήγε καλά: «Θεωρώ πώς στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ωστόσο δυστυχώς στην πρώτη τελική ενέργεια του Παναθηναϊκού καταφέρανε και σκοράρανε. Μετά κάναμε αλλαγές για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα, ωστόσο όταν γίναμε πιο απειλητικοί δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ». Για το αν κάνει βήματα πίσω

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»