Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω φύγει από τρεις σκηνοθέτες και για τότε με θεωρούσαν προβληματικό»

17:22 - 04/04/2021

Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στη Ναταλία Αργυράκη μίλησε ο Γιώργος Χρυσοστόμου σχετικά με τις καταγγελίες στον χώρο της Τέχνης […] The post Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω φύγει από τρεις σκηνοθέτες και για τότε με θεωρούσαν προβληματικό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου εξομολογείται – “Έφυγα από 3 σκηνοθέτες και πάντα η μονάδα θεωρείται προβληματική”

Μια εξομολόγηση έκανε ο Γιώργος Χρυσοστόμου στη Ναταλία Αργυράκη για το Καλύτερα Δε Γίνεται κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για την προσωπική εμπειρία που είχε με δύστροπους σκηνοθέτες. «Φυσικά έχω δεχθεί λεκτική βία, απαξίωση και γιατί δεν μίλησα τότε. Όταν είσαι μόνος κι αντιδράς σε κάτι…Εγώ στην πορεία μου έχω φύγει από τρεις σκηνοθέτες. ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γιώργος Χρυσοστόμου εξομολογείται – “Έφυγα από 3 σκηνοθέτες και πάντα η μονάδα θεωρείται προβληματική” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω φύγει από τρεις σκηνοθέτες που με θεωρούσαν προβληματικό» (βίντεο)

Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στη Ναταλία Αργυράκη μίλησε ο Γιώργος Χρυσοστόμου σχετικά με τις καταγγελίες στον χώρο της Τέχνης κι αν έχει βρεθεί ποτέ κι ο ίδιος σε δύσκολη θέση. «Φυσικά έχω δεχθεί λεκτική βία, απαξίωση και γιατί δεν μίλησα τότε. Όταν είσαι μόνος κι αντιδράς σε κάτι…Εγώ στην πορεία μου έχω φύγει από […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χρυσοστόμου: «Έχω φύγει από τρεις σκηνοθέτες και για τότε με θεωρούσαν προβληματικό»

Όσα δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο