Ιακωβίδης: «Η πρόκριση στο Τόκιο θα είναι το… καμάρι μου»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιακωβίδης: «Η πρόκριση στο Τόκιο θα είναι το… καμάρι μου!»
Το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων θέλει να σφραγίσει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρωσίας ο Θοδωρής Ιακωβίδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί στα 89κ. και στόχος του είναι να συγκεντρώσει τους βαθμούς ώστε να πάρει το εισιτήριο για το Τόκιο.
Διαβάστε το στο fosonline.grΆΡΣΗ ΒΑΡΩΝ - Ιακωβίδης: «Η πρόκριση στο Τόκιο θα είναι το… καμάρι μου»
ΆΡΣΗ ΒΑΡΩΝ - Ιακωβίδης: «Η πρόκριση στο Τόκιο θα είναι το… καμάρι μου»
06/04/2021
Το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων θέλει να «σφραγίσει» στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρωσίας ο Θοδωρής Ιακωβίδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί στα 89κ. και στόχος του είναι να συγκεντρώσει τους βαθμούς, ώστε να πάρει το εισιτήριο για το Τόκιο. Λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα του, ο Θοδωρής Ιακωβίδης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΑΒ και παραδέχτηκε ότι έχει άγχος, αλλά πιστεύει ότι τόσο την πίεση για την πρόκριση, αλλά και την έλλειψη των αγώνων θα μπορέσει να τις διαχειριστεί.
Ξεκαθάρισε δε ότι είναι η δυσκολότερη πρόκριση σε Ολυμπιακούς Αγώνες κι αν το πετύχει θα είναι... καμάρι
Διαβάστε το στο filathlos.grΙακωβίδης: «Η πρόκριση στο Τόκιο θα είναι το… καμάρι μου!»
Το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων θέλει να σφραγίσει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρωσίας ο Θοδωρής Ιακωβίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί στα 89κ. και στόχος του είναι να συγκεντρώσει τους βαθμούς ώστε να πάρει το εισιτήριο για το Τόκιο.
Διαβάστε το στο to10.gr