Λιάγκας για Θεοδωρίδου: Είμαστε γείτονες και δεν μου λέει ούτε «καλημέρα» (Video)

20:54 - 05/12/2019

ΕΛΛAΔΑ  Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν την όμορφη τραγουδίστρια να έχει χωρίσει από τον επιχειρηματία Τριαντάφυλλο Σερέτη αποκάλυψε πως η Νατάσα Θεοδωρίδου, παρόλο που ζουν στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών, δεν του λέει ούτε «Καλημέρα». Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής εξιστόρησε ένα περιστατικό που συνέβη σχετικά πρόσφατα καθώς συναντιούνται και συχνά μιας και είναι γείτονες. «Η Νατάσα Θεοδωρίδου μένει από κάτω μου. Υπάρχει ένα συγκρότημα 10 μεζονετών, οι 5 είναι από πάνω και έχουν θέα και οι 5 είναι από κάτω και έχουν πισίνα. Οι από πάνω καπακώνουν τις από κάτω. Η θεοδωρίδου μένει ακριβώς στη μεζονέτα που βρίσκεται από κάτω μου. Δεν θα έλεγα ποτέ ποιος μπαίνει ποιος βγαίνει στο σ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λιάγκας για Θεοδωρίδου: Είμαστε γείτονες και δεν μου λέει ούτε «καλημέρα»

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν την όμορφη τραγουδίστρια να έχει χωρίσει από τον επιχειρηματία Τριαντάφυλλο Σερέτη αποκάλυψε πως η Νατάσα Θεοδωρίδου, παρόλο που ζουν στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών, δεν του λέει ούτε «Καλημέρα».Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής εξιστόρησε ένα περιστατικό που συνέβη σχετικά πρόσφατα

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)