Λιάγκας για Θεοδωρίδου: Είμαστε γείτονες και δεν μου λέει ούτε «καλημέρα» (Video)
20:54 - 05/12/2019
ΕΛΛAΔΑ
Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν την όμορφη τραγουδίστρια να έχει χωρίσει από τον επιχειρηματία Τριαντάφυλλο Σερέτη αποκάλυψε πως η Νατάσα Θεοδωρίδου, παρόλο που ζουν στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών, δεν του λέει ούτε «Καλημέρα».
Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής εξιστόρησε ένα περιστατικό που συνέβη σχετικά πρόσφατα καθώς συναντιούνται και συχνά μιας και είναι γείτονες.
«Η Νατάσα Θεοδωρίδου μένει από κάτω μου. Υπάρχει ένα συγκρότημα 10 μεζονετών, οι 5 είναι από πάνω και έχουν θέα και οι 5 είναι από κάτω και έχουν πισίνα. Οι από πάνω καπακώνουν τις από κάτω. Η θεοδωρίδου μένει ακριβώς στη μεζονέτα που βρίσκεται από κάτω μου. Δεν θα έλεγα ποτέ ποιος μπαίνει ποιος βγαίνει στο σ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λιάγκας για Θεοδωρίδου: Είμαστε γείτονες και δεν μου λέει ούτε «καλημέρα»
Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν την όμορφη τραγουδίστρια να έχει χωρίσει από τον επιχειρηματία Τριαντάφυλλο Σερέτη αποκάλυψε πως η Νατάσα Θεοδωρίδου, παρόλο που ζουν στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών, δεν του λέει ούτε «Καλημέρα».Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής εξιστόρησε ένα περιστατικό που συνέβη σχετικά πρόσφατα
Διαβάστε το στο madata.gr